Clinics

Clinics voor clubs

Running Movements ondersteunt particulieren, bedrijven & verenigingen met clinic- en trainingspakketten om hun eigen ambities en doelstellingen te bereiken. Door middel van op maat gemaakte clinics of clinic trajecten voor uw bedrijf of vereniging krijgt u de persoonlijke aandacht die aansluit op uw wensen.

Een clinic traject of trainingspakket kan bestaan uit één training of meerdere trainingen. Samen stippelen wij de weg uit naar uw doel (bijvoorbeeld het evenement waar u graag met uw bedrijf of vereniging aan wilt deelnemen). Op deze wijze werkt u stapsgewijs naar uw eigen gekozen doel of krijgt u de tips die nodig zijn om het zelf gekozen doel verantwoord te kunnen bereiken.


ClinicsClinics voor bedrijven

Running Movements heeft al vele jaren ervaring met het geven van clinics en het uiteenzetten van sportprogramma’s voor bedrijven. Zo hebben wij medewerkers van verschillende bedrijven verantwoord en met plezier laten sporten. Door samen te trainen met uw collega’s ontstaat er groepsbinding, deze groepsbinding is weer bevorderlijk voor het werkproces. De clinics hebben als doel u als werknemer/ werkgever beter te laten bewegen. Als coach streef ik ernaar door middel van persoonlijke aandacht en positieve coaching medewerkers van uw bedrijf, gezonder, vitaler en met meer plezier te laten sporten/hardlopen. 

  • Running Movements inspireert, motiveert, verbindt en ontspant om uiteindelijk een gezonde levensstijl na te streven. Running Movements begeleid al uw medewerkers ieder op zijn eigen sportniveau, van absolute beginner tot reeds actieve sporter.
  • Door te focussen op techniek en het verbeteren van de looptechnische vaardigheden worden blessures voorkomen en werkt men aan de totale fitheid van het lichaam.
  • Sporten in de vrije natuur is de basis. Buiten in de natuur sporten heeft een extra dimensie. Anders dan in de stad of op de werkvloer word je minder blootgesteld aan prikkels. Je focus wordt verlegd en ontspanning kan toetreden tot je lichaam.
  • Het goede dat sport brengt, draagt bij aan de vitaliteit, onderlinge verbondenheid en sociale interactie en daarmee ook aan de vitaliteit van een onderneming.

DSC_0500

Lezingen
Running Movements biedt lezingen over allerlei verschillende onderwerpen. U moet hier denken aan trainingsadvies, een kijkje in het leven ven een topsporter en sport en business. De lezingen zijn interactief, bevatten nuttige informatie en met de energie van Gert-Jan zijn deze altijd dynamisch.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een lezing bij uw bedrijf, vereniging, school of club.


Running Movements heeft succesvol bij de onderstaande bedrijven & verenigingen clinics georganiseerd

kramp-logo12 10348526_379292745560758_2876430172116755040_n Argo_logo
Hartwijk_remeha_logo runnersworld-logo-apeldoorn logo
image-213784 bgvjgg bilderberg-logo
av34_logo_klein-560px Tennet TSO thumb_2583-644337418e
btnLogoWalkWater zorggroep-apeldoorn photo
svedex-logo westerveldenvossers download
Aquapoldro AVA70 download
Logo sportgeluk Loopland Gelderland Sportcentrum Vital