Supportersclub

Elke club of vereniging kent zijn trouwe supporters, net als de supportersclub van Gert-Jan Wassink. Voor Gert-Jan Wassink is dit ook van grote waarde. Vanaf de zijlijn geven supporters net dat zetje in de rug waarmee het verschil ontstaat tussen winnen en verliezen. 

Supportersclub1 Met een supportersclub van bijna 100 supporters heeft Gert-Jan 100 individuen die hem ondersteunen en aanmoedigen. De supportersclub ontvangt als eerste de nieuwsberichten van Gert-Jan, zodat zij goed op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen omtrent atleet Gert-Jan Wassink en Running Movements. Eenmaal per jaar organiseert Running Movements de supportersclubdag waar u de gelegenheid hebt om samen met Gert-Jan gezellig een hapje en een drankje te nuttigen. Daarnaast worden er leuke presentaties gegeven. 

Download inschrijfformulier supportersclub

 

Voor slechts €12,50 wordt u supporter van Gert-Jan en door middel van leuke kortingen verdient u dit direct weer terug. Met deze €12,50 ondersteunt u een Nederlandse topatleet in zijn ontwikkeling naar de Olympische spelen.

Wilt u lid worden van deze unieke supportersclub? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het op naar Stationsstraat 138, 7311 MJ Apeldoorn t.a.v. Running Movements. U mag het ingevulde formulier ook mailen naar runningmovements@hotmail.com

Inschrijfformulier supportersclub Gert-Jan Wassink

 

 

 

VOORDELEN LEDEN SUPPORTERSCLUB

Op vertoon van uw unieke supportersclub code kunt u gebruik maken van de onderstaande voordelen.

salon_new_image_logoKapsalon New Image
Eenmaal per jaar 10% korting op een willekeurige behandeling bij New-Image
Schoolstraat 12 Varsseveld. www.salon-new-image.nl

 

 

Salon New Image is sinds 1996 gevestigd in Varsseveld en sinds oktober 2010 ook in Aalten. In haar bestaansperiode heeft Salon New Image een leuk en kundig team medewerkers opgebouwd, alsmede een trouw en tevreden klantenbestand.

De salon heeft een warme huiselijke uitstraling. In de salon heerst een ontspannen sfeer. Hier kunt u uw haar, gezicht, nagels en voeten door ons laten verzorgen. En onder het genot van een cappucino of een kopje thee is er altijd:

  • Een goed advies
  • Een gezellig gesprek
  • Een weekblad of krant
  • Even lekker tijd voor u zelf!

Vital_Logo

Sportcentrum Vital
Eenmaal per jaar gratis fitnessen en
zwemmen bij Sportcentrum Vital
Koningin Wilhelminalaan 9
www.vitalvarsseveld.nl

 

Vital in Varsseveld is het multifunctionele sportcentrum van de Achterhoek dat altijd in beweging is.
– Een sportcentrum met veel faciliteiten zoals fitness, zwembad, groepslessen en nog veel meer.
– Met deskundige trainers maken ze samen met jou een trainingsschema waarmee jij je
persoonlijke doelen kunt bereiken. Bij Vital train je in een ongedwongen sfeer en krijg je goede
persoonlijke benadering, zodat je op je gemak kunt sporten.
– De beste training is een training waarbij je met een glimlach je niveau omhoog haalt!
Het jongste lid van Vital is 4 jaar, de oudste is 88 jaar !


 

Runnersworld
10% korting op alle aankopen (behalve op aanbiedingen). Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen naar eigen keuze ontvangt u eenmaal per jaar gratis een paar hardloopsokken en een functioneel hardloopshirt.
Marktstraat 1C Apeldoorn | www.runnersworldapeldoorn.nl

Runnersworld Apeldoorn is de hardloopspeciaalzaak waar u terecht kan voor deskundig advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Het deskundige personeel voorziet u graag van advies zodat u lekker kunt hardlopen.


Logo Le Febre

Massagepraktijk Le Febre
Als lid van de supportersclub krijgt u bij elke behandeling bij Massagepraktijk Le Febre €2 euro korting. www.massagepraktijklefebre.nl

 

 

 

Alwin le  Fèbre is sinds 2006 gediplomeerd en NGS erkend sportmasseur en tevens opgeleid op het gebied van blessurepreventie. Sinds januari 2014 is hij ook erkend Dorn Therapeut en kunt u ook voor rugklachten naar de Massagepraktijk. Doordat hij geregistreerd staat bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmassage, weet u zeker dat u in goede handen bent. Door de verplichte bijscholing voor behoud van de licentie blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van Sportmassage, Blessurepreventie, trigger point en medical taping.


10348526_379292745560758_2876430172116755040_n

 

Ten Tije sport en wellness beleving Apeldoorn
Ten Tije sport en wellness beleving biedt de leden van de supportersclub van Gert-Jan Wassink een eenmalige introductie training waarbij gratis gebruikt kan worden van de faciliteiten. Leden van de supportersclub kunnen zich gratis inschrijven bij Ten Tije sport en wellness beleving (t.w.v. €30,-). 

www.tentijesport.nl

 

Ten Tije sport & wellness beleving is onbeperkt sporten op twee schitterende locaties in Apeldoorn: Apeldoorn Noord, Schorpioenstraat 4 en Apeldoorn De Maten, Heemradenlaan 101. Als klant van Ten Tije sport & wellness beleving word je aangemoedigd om aan een duidelijk doel te werken en hiermee actief aan de slag te gaan. Jouw coach staat voor je klaar om jou hierbij te ondersteunen. Jij krijgt als klant bij Ten Tije sport & wellness beleving de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Daarom is er altijd een coach voor jou beschikbaar die net als jij gaat voor resultaat! De basis voor het behalen van resultaat is regelmaat en structuur. Samen met jouw coach stel je een plan op maat samen en kom je met regelmaat bij elkaar om te evalueren, te meten en jouw persoonlijk plan bij te werken. Wil je na het sporten ook nog even heerlijk ontspannen in onze gezellige lounge. In ons centrum in De Maten hebben we een zwembad en een heerlijke sauna in de dames en heren kleedruimtes. Bij ons centrum in Apeldoorn Noord kun je gebruikmaken van onze wellness – en beauty beleving. Zo wordt sporten een complete wellness beleving! Na de training kunt u heerlijk nagenieten in onze gezellig lounge. Drink samen een lekker kopje koffie, cappuccino, thee of een drankje.