Testen en analyses

Personal Run TrainingRunning Movements biedt testen en analyses aan om uw trainingssituatie of loopstijl te verbeteren. Met deze testen en analyses krijgt u inzicht in uw eigen trainingssituatie en ziet u welke verbeteringen er doorgevoerd kunnen worden zodat u betere prestaties kunt leveren. Of u nu verstandiger wilt trainen, uw loopafstand wil vergroten of technisch beter wil leren hardlopen Running Movements helpt u hier graag bij. Bij alle testen ontvangt u naderhand een uitgebreid analyse- adviesrapport om uw trainingssituatie te verbeteren. 


Zoladztest & Maximaaltest

Zoladztest

ZoladzEén van de testen die u bij Running Movements kunt doen, is de Zoladztest. De Zoladztest is ontwikkeld door professor Jerzy Zoladz en geeft een weergave van de verbetering of verslechtering van uw trainingssituatie/ hartslagzones. Daarnaast biedt de Zoladztest een goede nul meting om vervolgens te starten met een trainingsschema. Running Movements gebruikt de Zoladztest ook om de trainingssituatie van de atleet te analyseren. Deze kan periodiek worden toegevoegd aan het trainingspakket.

Maximaaltest

Om uw hartslagzones te kunnen bepalen kunt u een maximaal test doen waarbij uw maximale hartslag zal worden gemeten. Vanuit deze maximaal test kunt u uw hartslagzones nauwkeuriger bepalen.

Nog nauwkeuriger (om uw hartslagzones te bepalen en zeer specifiek te kunnen trainen) is bij het Sport Medisch Centrum Papendal een VO2maxtest te doen. Running Movements werkt samen met Sport Medisch Centrum Papendal en biedt u een aantrekkelijke korting op deze VO2max test bij afname van een trainingspakket naar keuze. 

Wilt u hier meer informatie over, mail dan naar info@runningmovements.nl


Videoanalyse

Naast de Zoladztest en maximaaltest biedt Running Movements tevens videoanalyses aan. De videoanalyse helpt u bij het verbeteren van uw techniek en loopvaardigheden. Een goede looptechniek helpt om blessures te voorkomen en met minder energie op een hoger tempo te kunnen hardlopen. De videoanalyse is dan ook uitermate geschikt voor de verbetering van uw trainingssituatie. Bij de videoanalyse ontvangt u een uitgebreid analyserapport met de daarbij behorende verbeterpunten en trainingsadviezen om uw techniek te verbeteren. Denk aan bijvoorbeeld specifieke krachtoefeningen die hier aan bijdragen. 

Videoanalyse site

 

Toezenden van eigen videobeelden
U ontvangt van mij een instructievideo waarop wordt weergegeven hoe u de videobeelden dient in te sturen. Dit kan met een professionele camera of door middel van een mobiele telefoon. Nadat ik uw videobeelden heb ontvangen ga ik hiermee aan de slag en ontvangt u binnen kort tijdsbestek een videoanalyserapport. In dit videoanalyserapport staat een analyse van uw techniek beschreven. Tevens bevat het rapport aanwijzingen hoe u uw techniek dient te verbeteren. Het analyserapport bevat persoonlijke tips en tools hoe u uw hardloopvaardigheden kunt verbeteren.

Wilt u hier meer informatie over, mail dan naar info@runningmovements.nl


Hebt u interesse in een Zoladztest, VO2maxtest, Videoanalyse of maximaaltest? Mail dan naar info@runningmovements.nl voor meer informatie.