Zoladztest & Maximaaltest

Zoladztest

ZoladzEén van de testen die u bij Running Movements kunt doen, is de Zoladztest. De Zoladztest is ontwikkeld door professor Jerzy Zoladz en geeft een weergave van de verbetering of verslechtering van uw trainingssituatie/ hartslagzones. Daarnaast biedt de Zoladztest een goede nul meting om vervolgens te starten met een trainingsschema. Running Movements gebruikt de Zoladztest ook om de trainingssituatie van de atleet te analyseren. Deze kan periodiek worden toegevoegd aan het trainingspakket.

Maximaaltest

Om uw hartslagzones te kunnen bepalen kunt u een maximaal test doen waarbij uw maximale hartslag zal worden gemeten. Vanuit deze maximaal test kunt u uw hartslagzones nauwkeuriger bepalen.

Nog nauwkeuriger (om uw hartslagzones te bepalen en zeer specifiek te kunnen trainen) is bij het Sport Medisch Centrum Papendal een VO2maxtest te doen. Running Movements werkt samen met Sport Medisch Centrum Papendal en biedt u een aantrekkelijke korting op deze VO2max test bij afname van een trainingspakket naar keuze.

Wilt u hier meer informatie over, mail dan naar info@runningmovements.nl