Skip to content

Running Movements hardloopbegeleiding op maat

Elke training een schot in de roos

Hardloop abonnementen

Wil jij beginnen met hardlopen of een hardloopschema op maat voor de 5km, 10km, halve marathon of marathon en dit doen onder begeleiding van een goede hardloopcoach? Bekijk hier onze abonnementen en ontdek wat onze online hardloop coaching voor jou kan betekenen. 

DSC05649-1

Hardloopgroepen

Running Movements biedt meerdere hardloopgroepen op verschillende niveaus aan. Sluit je aan bij onze hardloopgroepen en leer verantwoord hardlopen onder leiding van een gediplomeerde hardlooptrainer. Tevens kun je bij ons aan je Running core en kracht werken met onze Running core training.
 

contrast4-6

Runlab apeldoorn

Laat je hartslagzones bepalen, je looptechniek analyseren of evalueer je huidige trainingsniveau. Wij zijn betrokken, ervaren, nemen de tijd voor je en geven persoonlijk advies. Heb je een blessure? Laat je dan door ons analyseren. Wij stoppen pas wanneer wij de oorzaak opgespoord hebben en wanneer jij als klant tevreden bent.

DSC05575

JOUW HARDLOOPCOACH

Vind je het lastig om zelf aan de slag te gaan met het schema, dan is onze hardloop coaching en begeleiding wellicht geschikt voor je. Gert-Jan Wassink hardloop coach in hart en nieren coacht je richting je gekozen doel en begeleid je daar waar nodig.

Loopgroepen

Samen hardlopen is leuk!  Running Movements een gezellige hardloopgroep waar je terecht om lekker samen te trainen met hardlopers van verschillende niveaus. Of je nu wilt beginnen met hardlopen of een ervaren marathon loper bent, sluit je aan bij de Running Movements club en train onder professionele begeleiding van een ervaren hardloopcoach. Met een goed hardloopschema werk je aan jouw persoonlijke doel. 

ONZE HARDLOOP CLINICS 

Trots kunnen wij zeggen dat er vele bedrijven zijn die ons hebben ingehuurd voor een hardloopclinic of een vitaliteitstraject. Heb je ook interesse? Vraag dan een clinic aan net als de bedrijven die je zijn voorgegaan! Een selectie van onze klanten zie je hieronder.

VodafoneZiggo20fusering
Footer_logo_EY
Tennet-logo
download (1)
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?