Skip to content

Fysiotherapeutische screening

In onze analyse labs voeren wij testen uit die ervoor zorgen dat hardlopers hun trainingssituatie kunnen verbeteren. Onze topfysio Twan Verboom helpt je om je sterke en zwakke punten in kaart te brengen. Dit draagt bij aan een goede trainingssituatie. Met onze analyse kan jij gericht aan de slag met oefeningen om sterker te worden en blessures te voorkomen. 

Fysiotherapeutische screening €175.-

De sportfysiotherapeutische screening is bedoeld voor hardlopers die al langere tijd met een hardloopblessure lopen of voor de hardlopers die graag een blessure willen voorkomen.

Tijdens de screening word de beweeglijkheid van alle gewrichten in beeld gebracht en kunnen mogelijke riscofactoren voor ontstaan van een blessure worden weggenomen.

Daarnaast zal er middels fysieke testen een beeld worden geschetst van de stabiliteit en spierkracht rond de verschillende gewrichten, waarna gericht gewerkt kan worden aan de stabiliteit en spierkracht zodat blessures voorkomen kunnen worden.

Mocht je onverhoopt toch geblesseerd zijn geraakt en niet van de blessure afkomen, dan is de sportfysiotherapeutische screening ook iets voor jou.

Middels een uitgebreid onderzoek word de oorzaak van je blessure in kaart gebracht, waarna er samen met jou een plan word opgesteld om weer klachtenvrij te kunnen hardlopen.

Onze fysiotherapeutische screening wordt uitgevoerd door sportfysiotherapeut Twan Verboom.

Boost4run Amsterdam marathon trainingstraject Klik hier!
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?