Skip to content

Analyses & Testen

In onze analyse labs voeren wij testen uit die ervoor zorgen dat hardlopers hun trainingssituatie kunnen verbeteren. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals een Anaerobe drempel test waarmee jij je hartslagzones kan laten bepalen. Ook bieden we begeleiding op het gebied van voeding. Kijk op deze pagina wat wij voor jou kunnen betekenen.

Analyses en testen Running Movements

Anaerobe drempel meting

Met onze 0-meting bepalen wij jouw hartslagzones d.m.v. een anaerobe drempel meting en geven wij gericht advies hoe jij beter kunt trainen.

Voedingsbegeleiding

Gezonde goede voeding houd je fit en vitaal. Onze voedingsbegeleiding is erop gericht jou de tips en tools aan te reiken die je nodig hebt om je persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Bijvoorbeeld voor gewicht reducering.

Zoladztest (tussentijdse meting)

Onze Zoladztest is een tussentijdse meting welke met of zonder lactaat meting kan worden afgenomen en geeft een directe weergave van je trainingssituatie. Het helpt om nog specifieker te trainen en geeft een reflectie van je huidige trainingsniveau.

Loopanalyses

Met onze loopanalyses analyseren wij je looptechniek zodat jij technisch beter kunt leren hardlopen. Ook is zijn de loopanalyses geschikt om blessure oorzaken te voorkomen/ op te sporen en om blessurerisico’s in kaart te brengen. 

Personal training

Ga 1 op 1 met coach Gert-Jan aan de slag. Met onze personal training krijg je de aandacht die je nodig hebt om te kunnen verbeteren. Kosten voor een personal training zijn €65,- per uur. 

Verantwoord hardlopen

Onze testen en analyses kenmerken zich door de praktische toepassingen. Wij vinden het belangrijk dat jij, nadat je bij ons geweest bent, je trainingssituatie kunt verbeteren. Of dit nu is door gerichter te trainen met persoonlijke hartslagzones, advies m.b.t. verbetering van je huidige trainingssituatie of begeleiding op het gebied van voeding; wij nemen de tijd voor je!

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?