Skip to content

Hardloopanalyses

Running Movements biedt een breed scala aan hardloopanalyses en -testen die ervoor zorgen dat jij op een datagedreven manier je trainingen kunt verbeteren. In een professionele omgeving en onder begeleiding van een ervaren coach test je op een veilige en verantwoorde manier. Kijk op deze pagina wat wij voor jou kunnen betekenen.   

Al onze hardloopanalyses hebben praktische doeleinden. Nadat je bij ons bent geweest, kun jij thuis aan de slag met wat je geleerd hebt. Zo verbeter je op een eenvoudige en laagdrempelige manier je trainingssituatie. Je krijgt met een anaerobe drempeltest bijvoorbeeld persoonlijke hartslagzones, zodat je daarna exact weet op welke hartslag je het best kunt trainen. Kijk hieronder welke testen we nog meer aanbieden.

Zoladztest

Kies tussen een test met en zonder lactaatmeting om je trainingssituatie te monitoren, zodat je van daaruit je schema kunt optimaliseren. Op die manier helpt een zoladztest om nog specifieker te trainen. 

Anaerobe drempelmeting

Tijdens een nulmeting bepalen we door middel van een anaerobe drempeltest wat jouw hartslagzones zijn. Op basis van die gegevens kunnen we je gericht advies geven over hoe je beter kunt trainen. 

Hardloopanalyse

Tijdens een loopanalyse voer je een korte training uit op de loopband. Door middel van talloze camerabeelden meten we precies waar jouw verbeterpunten zitten. Deze test brengt ook blessurerisico’s in kaart. 

Zoladztest

Anaerobe drempelmeting

Hardloopanalyse

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?