Skip to content

Hardloopanalyses

Running Movements biedt een breed scala aan hardloopanalyses en -testen die ervoor zorgen dat jij op een datagedreven manier je trainingen kunt verbeteren. In een professionele omgeving en onder begeleiding van een ervaren coach test je op een veilige en verantwoorde manier. Kijk op deze pagina wat wij voor jou kunnen betekenen.   

HARDLOOPANALYSES BIJ RUNNING MOVEMENTS

Al onze hardloopanalyses hebben praktische doeleinden. Nadat je bij ons bent geweest, kun jij thuis aan de slag met wat je geleerd hebt. Zo verbeter je op een eenvoudige en laagdrempelige manier je trainingssituatie. Je krijgt met een anaerobe drempeltest bijvoorbeeld persoonlijke hartslagzones, zodat je daarna exact weet op welke hartslag je het best kunt trainen. Kijk hieronder welke testen we nog meer aanbieden.

Anaerobe drempelmeting

Tijdens een nulmeting bepalen we door middel van een anaerobe drempeltest wat jouw hartslagzones zijn. Op basis van die gegevens kunnen we je gericht advies geven over hoe je beter kunt trainen. 

Zoladztest (tussentijdse meting)

Kies tussen een test met en zonder lactaatmeting om je trainingssituatie te monitoren, zodat je van daaruit je schema kunt optimaliseren. Op die manier helpt een zoladztest om nog specifieker te trainen. 

Eindmeting

Na een periode hard trainen is het ontzettend leuk en motiverend om te zien hoe je vooruit bent gegaan. Die informatie krijg je met deze test. Daarnaast geeft deze test inzicht in de optimale voorbereiding op een wedstrijd. 

Personal training

In een personal training heb je alle aandacht van onze ervaren en professionele coach. Het is de optimale manier om na een blessure te herstellen, om je looptechniek te verbeteren of om aan je kracht te werken. 

Voedingsbegeleiding

Door middel van gezonde voeding blijf je fit en vitaal. Onze voedingscoaches helpen jou in kaart te brengen hoe je gezondheid er momenteel uitziet en waar je eventueel nog kunt verbeteren. 

Loopanalyse

Tijdens een loopanalyse voer je een korte training uit op de loopband. Door middel van talloze camerabeelden meten we precies waar jouw verbeterpunten zitten. Deze test brengt ook blessurerisico’s in kaart. 

Hardloopanalyses Michiel

ONZE TESTER: MICHIEL

Al onze testen worden uitgevoerd door Michiel. Met meer dan twee decennia aan ervaring is hij de geschikte persoon om jou te begeleiden tijdens een test. Naast deze hardloopanalyses geeft Michiel ook wekelijks met veel plezier hardlooptrainingen aan zijn groep in Deventer.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?