Skip to content

HARDLOOPCLINICS

Running Movements verzorgt naast hardloopschema’s ook hardloop clinics voor bedrijven en groepen. Wilt u ook onder enthousiast begeleiding van topatleet en topcoach Gert-Jan Wassink een hardloop clinic volgen boek dan een hardloop clinic via ons clinic aanvraagformulier! Tevens bieden wij langdurige vitaliteitsprojecten en clinic pakketten aan. Vraag naar de mogelijkheden via het aanvraagformulier. 

Hardloop clinics voor bedrijven / business running

Fitter op de werkvloer

Met Running Movements hardloop clinics ga je samen met je collega’s trainen zodat je fitter op de werkvloer bent. Zowel fysiek als mentaal!

Duurzaam inzetbaarheid

Als coach streef ik ernaar, door middel van persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennisoverdracht, medewerkers positief te coachen zodat zij zich gezonder en vitaler gaan voelen.

Sport plezier

Van onze hardloop clinics word je enthousiast, wij helpen je, welk doel je ook hebt, van absolute beginner tot reeds gevorderde loper.

Verantwoord bewegen

De trainingen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Gezondheid staat voorop, wij geven instructie en advies voor een gezonde levensstijl. Denk aan hartslag training, gewicht reductie & stress reducering.

Synergie

Coach Gert-Jan zorgt voor onderlinge motivatie en groepsbinding. Met zijn achtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener weet hij de juiste snaar te raken.

Persoonlijke aandacht

Ondanks dat wij vaak in groepen trainen kunnen medewerkers altijd bij ons persoonlijk terecht. Zo krijgen zij de aandacht die zij verdienen. 

De juiste taal

Zijn er veel anderstaligen op de werkvloer. Geen probleem, wij communiceren in het Engels of in het Duits.

Motivation

Met onze presentaties over een gezonde levensstijl, de kracht van sport en bijvoorbeeld hartslag training motiveren wij medewerkers om in beweging te komen. 

Video Running Movement vitality

Verantwoord en duurzaam bewegen

Running Movements heeft vele jaren ervaring met het geven van hardloop clinics en het uiteenzetten van sportprogramma’s voor bedrijven. Door middel van op maat gemaakte hardloop clinics helpen wij medewerkers van verschillende bedrijven verantwoord en met plezier te sporten.

Samen stippelen wij de weg uit naar een doel (bijvoorbeeld het evenement waar jullie bedrijf graag aan wil deelnemen) of bijvoorbeeld bewustwording creëren op gezondheidsvlak. Stapsgewijs wordt er naar het gekozen doel toegewerkt. Je krijgt de tips die nodig zijn om het zelf gekozen doel verantwoord te kunnen bereiken.

Door te focussen op looptechnische vaardigheden worden blessures voorkomen en werkt men aan de totale fitheid van het lichaam. Daarnaast bieden wij oefeningen aan zodat werknemers minder klachten ervaren in bijvoorbeeld nek en rug regio. Sporten in de vrije natuur is onze basis. Buiten in de natuur sporten heeft een extra dimensie en creëert rust. 

Wij zijn je vraagbaak op het gebied van sporten voor een gezonde levensstijl.  Het stopt bij ons niet alleen bij hardlopen, wij kunnen ook yoga, corestability, mindfullness of full body workouts geven. Wat je vitaliteitsvraag ook is bij ons ben je aan het goede adres! 

ONZE HARDLOOP CLINIC KLANTEN

Trots kunnen wij zeggen dat er vele bedrijven zijn die ons hebben ingehuurd voor een hardloopclinic of een vitaliteittraject. Hebt je ook interesse? Vraag dan een clinic aan net als de bedrijven die u zijn voorgegaan! Een selectie van onze klanten ziet u hieronder.

VodafoneZiggo20fusering
Footer_logo_EY
Schermafbeelding-2018-11-13-om-09.48.47
download (1)
download
KRAMP_LOGO_RGB_300dpi-1030x318
Pulse-part-of-Fellowmind-RGB-large
RunX-logo
Omroep_Gelderland
Montferlandrun
hardloopcongres-2019
Logo houwer en ruijs

Wie waren u voor?

open-graph
Argo_Atletiek_rgb50mm[1]
download (2)
814d2a04a49bb3f5470e974fa6f17728
atletiekvereniging_dieren_gelre_hardlopen_nordic_walking_logo

Aanvraagformulier hardloopclinic/ vitaliteitstraject/ clinictraject

Aanvraagformulier clinic

DSC05843
DSC_0126_00044
Hardloop clinic
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?