Hardloopclinics voor bedrijven

Running Movements heeft vele jaren ervaring met het geven van clinics en het uiteenzetten van sportprogramma’s voor bedrijven. Zo hebben wij medewerkers van verschillende bedrijven verantwoord en met plezier laten sporten. Door samen te trainen met uw collega’s en samen fitter te worden ontstaat er groepsbinding en onderlinge motivatie, deze groepsbinding en motivatie is weer bevorderlijk voor het werkproces. Werknemers worden door onze clinics vitaler op de werkvloer, waardoor productiviteit wordt bevorderd. De clinics hebben als doel u als werknemer/ werkgever beter te laten bewegen. Als coach streef ik ernaar door middel van persoonlijke aandacht en positieve coaching medewerkers van uw bedrijf gezonder, vitaler en met meer plezier te laten sporten/hardlopen.

Sporten op de werkvloer, verbondenheid, sociale interactie

Door middel van op maat gemaakte hardloopclinics of clinic trajecten voor uw bedrijf krijgt u de persoonlijke aandacht die aansluit op uw wensen.

Een clinic traject bestaat uit meerdere trainingen. Samen stippelen wij de weg uit naar uw doel (bijvoorbeeld het evenement waar u graag met uw bedrijf aan wilt deelnemen). Op deze wijze werkt u stapsgewijs naar uw eigen gekozen doel of krijgt u de tips die nodig zijn om het zelf gekozen doel verantwoord te kunnen bereiken.

  • Running Movements inspireert, motiveert, verbindt en ontspant om uiteindelijk een gezonde levensstijl na te streven. Running Movements begeleidt al uw medewerkers, ieder op zijn eigen sportniveau, van absolute beginner tot reeds actieve sporter.
  • Door te focussen op techniek en het verbeteren van de looptechnische vaardigheden worden blessures voorkomen en werkt men aan de totale fitheid van het lichaam.
  • Sporten in de vrije natuur is de basis. Buiten in de natuur sporten heeft een extra dimensie. Anders dan in de stad of op de werkvloer word je minder blootgesteld aan prikkels. Je focus wordt verlegd en ontspanning kan toetreden tot je lichaam.
  • Het goede dat sport brengt, draagt bij aan de vitaliteit, onderlinge verbondenheid en sociale interactie en daarmee ook aan de vitaliteit van een onderneming.

Video hardlooptraining