Hardloopclinics

Running Movements verzorgt naast hardloopschema’s ook hardloopclinics voor bedrijven en groepen. Wilt u ook onder enthousiaste begeleiding van topatleet en topcoach Gert-Jan Wassink een clinic volgen? Boek dan een clinic via ons clinic aanvraagformulier! Tevens bieden wij langdurige vitaliteitsprojecten en clinic pakketten aan. Vraag naar de mogelijkheden via het aanvraagformulier. 

Clinics voor bedrijven / business running

Fitter op de werkvloer

Met Running Movements businessrunning ga je samen met je collega’s trainen zodat je fitter op de werkvloer staat. Zowel fysiek als mentaal!

Duurzaam inzetbaarheid

Als coach streef ik ernaar, door middel van persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennisoverdracht, medewerkers positief te coachen zodat zij zich gezonder en vitaler gaan voelen.

Sport plezier

Van onze clinics word je enthousiast! Wij helpen je, welk doel je ook hebt, van absolute beginner tot reeds gevorderde loper.

Synergie

Coach Gert-Jan zorgt voor onderlinge motivatie en groepsbinding. Met zijn achtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener weet hij de juiste snaar te raken.

De juiste taal

Zijn er anderstaligen op de werkvloer? Geen probleem, wij communiceren ook in het Engels, Duits of in het Achterhoeks dialect ;) .

Verantwoord bewegen

De trainingen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Gezondheid staat voorop, wij geven instructie en advies voor een gezonde levensstijl. Denk aan hartslag training, gewicht reductie & stress reducering.

Persoonlijke aandacht

Ondanks dat wij vaak in groepen trainen, kunnen medewerkers altijd bij ons persoonlijk terecht. Zo krijgen zij de aandacht die zij verdienen. 

Motivation

Wij werken samen aan een gezonde levensstijl middels de kracht van sport. Wij motiveren medewerkers d.m.v. motivationaltalks en presentaties om in beweging te komen. 

Video nationale sportweek!

Verantwoord en duurzaam bewegen

Running Movements heeft vele jaren ervaring met het geven van clinics en het uiteenzetten van sportprogramma’s voor bedrijven. Door middel van op maat gemaakte hardloopclinics helpen wij medewerkers van verschillende bedrijven verantwoord en met plezier te sporten.

Samen stippelen wij de weg uit naar een doel (bijvoorbeeld het evenement waar jullie bedrijf graag aan wil deelnemen) of bijvoorbeeld bewustwording creëren op gezondheidsvlak. Stapsgewijs wordt er naar het gekozen doel toegewerkt. Je krijgt de tips die nodig zijn om het zelf gekozen doel verantwoord te kunnen bereiken.

Door te focussen op looptechnische vaardigheden worden blessures voorkomen en werkt men aan de totale fitheid van het lichaam. Daarnaast bieden wij oefeningen aan zodat werknemers minder klachten ervaren in bijvoorbeeld nek en rug regio. Sporten in de vrije natuur is onze basis. Buiten in de natuur sporten heeft een extra dimensie en creëert rust. 

Wij zijn je vraagbaak op het gebied van sporten voor een gezondere levensstijl.  Het stopt bij ons niet alleen bij hardlopen, wij kunnen ook yoga, corestability, mindfullness of full body workouts geven. Wat je vitaliteitsvraag ook is, bij ons ben je aan het goede adres! 

ONZE KLANTEN

Trots kunnen wij zeggen dat er vele bedrijven zijn die ons hebben ingehuurd voor een hardloopclinic of een vitaliteitsproject. Ook interesse in een clinic of vitaliteitsproject? Vraag dan een clinic of clinictraject aan net als de bedrijven die je zijn voorgegaan! Een selectie van onze klanten zie je hieronder.

VodafoneZiggo20fusering
Footer_logo_EY
download (1)

Atletiekverenigingen & sportclubs

Clinics voor groepen

Veel sportverenigingen maken gebruik van de kennis die Running Movements bezit. Wij bieden altijd sportclinics op maat. Dit kan bijvoorbeeld voor je atletiekvereniging, voetbalclub of school. Voor vele spelsporten vormt hardlopen de basis. Wij ondersteunen groepen bij het verbeteren van deze basis.

  • Wij kijken samen welke doelstelling je hebt en wat Running Movements hierin voor je kan betekenen.
  • Regelmatig geven wij clinics op het gebied van looptechnische vaardigheden of hartslagtraining. 
  • Coaches of begeleiders nemen wij mee in onze werkwijze zodat er interactie ontstaat voor duurzame inzetbaarheid. 
  • Alleen een clinic voor coaches is ook mogelijk, wij coachen op didactische vaardigheden en het testen en analyseren van hardlopers/ sporters.
  • Bij meerdere clinics werken we stapsgewijs naar het eigen gekozen doel of je krijgt de tips die nodig zijn om zelf het gekozen doel verantwoord te kunnen bereiken.
  • Door te focussen op looptechnische vaardigheden worden blessures voorkomen en werkt men aan de totale fitheid van het lichaam.
  • Onze trainingen zijn divers en zeer gevarieerd, dit zorgt voor de juiste dynamiek tijdens de training.
hardloopclinic 12 t/m 19 jaar
DSC05883

Verenigingen & clubs

Onze klanten

Running Movements is al bij vele clubs over de vloer geweest om deze te adviseren, informeren of een workshop/clinic te geven. Hieronder ziet je een kleine selecte clubs en verengingen waar Running Movements mee heeft samengewerkt.

 

open-graph
Argo_Atletiek_rgb50mm[1]
download (2)
loopland_gelderland

Aanvraagformulier hardloopclinic/ vitaliteitstraject/ clinictraject

Aanvraagformulier clinic

DSC05843
DSC_0126_00044
Clinics-coaching-600