Skip to content

Hardloopevenementen trainingsschema’s

Bij Running Movements vinden wij het belangrijk dat lopers op een verantwoorde manier trainen. Met onze evenementen schema’s zorgen wij ervoor dat jij verantwoord aan de start kunt verschijnen van dat rood omcirkelde event in je agenda. Onze hardloopschema’s zorgen ervoor dat jij optimaal kunt trainen en kunt genieten van het door jou uitgekozen evenement. Bekijk op deze pagina bij welke evenementen wij je kunnen ondersteunen. Staat jouw evenement er niet bij mail ons dan gerust.

Apeldoorn

Midwinter marathon 

8km – 10EM – 25km

De Midwinter marathon in Apeldoorn is het grootste evenement van Apeldoorn. Dit event biedt voor iedere loper wat wils. De wedstrijd brengt je door het prachtige gebied rondom het Orderbos en Hoog Soeren. Een wedstrijd welke voor zowel hardloop als natuur liefhebber zeker op het lijstje moet staan. Daag jezelf uit en train bij Running Movements met een 12 weken schema naar jouw gewenste afstand. 

Rotterdam

Rotterdam Marathon

Marathon 42,195

De Rotterdam marathon staat bij vele hardlopers op hun wensen lijstje. Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van deze prachtige marathon door een specifiek marathon schema afgestemd op jouw wensen. Elk jaar levert Running Movements meerdere marathonlopers bij de start van de Rotterdam marathon af, doe jij ook mee? En finish met Running Movements op de Coolsingel in Rotterdam.   

Het schema houdt rekening met je belastbaarheid en specifieke doelstellingen (finishen of de afstand lopen in een bepaalde tijd). 

Enschede

Marathon Enschede

Marathon 42,195

De Enschede marathon is de oudste marathon van Nederland. De marathon brengt je door deze prachtige bruisende stad in Oost Nederland. Geniet onderweg van het mooie plaatsje Lonneker en de 80.000 toeschouwers die je in het centrum zullen aanmoedigen. Deze marathon is niet massaal maar zeker niet te klein. Een echte marathon loper moet deze marathon ooit gelopen hebben. Laat ons je helpen voor te bereiden naar dit prachtige evenement in Oost Nederland. 

Amsterdam

Amsterdam marathon

Halve marathon & marathon

Hoe gaaf is het om in het Olympisch stadion te starten en te finishen, onder het Rijksmuseum door te rennen en te genieten van de prachtige Amstel. Deze internationale marathon in onze hoofdstad is er zeker één met allure. Een prachtig parcours welke zeer snel en afwisselend is. Met Running Movements bereid jij je optimaal voor op deze marathon in onze hoofdstad. 

Eindhoven

Eindhoven marathon 

Halve marathon – marathon

De Eindhoven marathon behoord tot de grootste marathons van Nederland. Deze marathon neemt je mee door de historische licht stad en heeft een super snel parcours. Deze goed organiseerde wedstrijd in het zuiden van Nederland is er één die je als marathon of halve marathon loper ooit gelopen moet hebben. Het parcours brengt je door één van de gezelligste straten van Nederland  Stratumeind waar duizenden mensen je vol passie zullen aanmoedigen. Loop langs het Philips stadion van PSV en finish in het centrum van Eindhoven. D.m.v. onze hardloopbegeleiding sta je goed voorbereid aan de start van de Eindhoven marathon. 

Nijmegen

7 Heuvelenloop

15km

Wie zegt dat Nederland vlak is heeft nog nooit de 7 Heuvelenloop gelopen. Deze hardloopwedstrijd is één van de grootste en bekendste hardloopwedstrijden van Nederland. Tijdens deze hardloopwedstrijd loop je vanuit de prachtige stad Nijmegen met een lus over de Zevenheuvelenweg, langs de Heiligeland Stichting naar Berg en Dal om vervolgens weer te finishen over de brede straten van Nijmegen. De 7 Heuvelenloop is zeer goed georganiseerd en is verraderlijk valsplat. Een echt uitdaging dus voor de hardloper die niet van ”standaard” wedstrijdjes houdt. 

Ons 12 weekse hardloopschema helpt je optimaal voor te bereiden op deze pittige hardloopwedstrijd. Duur, interval en echte heuvel trainingen zullen onderdeel zijn in dit hardloopschema. Laat niets aan het toeval over en laat je door onze coaching goed begeleiden richting de 7 Heuvelenloop. 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?