Skip to content

Trainen voor de 7 Heuvelenloop

De 7 heuvelenloop is één van de grootste en mooiste evenementen van Nederland. Met het uitdagende parcours over de Zevenheuvelenweg, die je langs de Heilige land stichting door Berg en Dal voert, is deze wedstrijd absoluut niet vlak te noemen. Maar juist dat maakt deze wedstrijd zo mooi! De 7 Heuvelenloop is één van de best georganiseerde wedstrijden van Nederland en dat merk je. Iedereen wil hier graag aan de start staan van deze fanatische wedstrijd. In het verleden zijn er al tal van Running Movements klanten gefinisht in Nijmegen. Met een PR van 44.42 op de 15km, weet eigenaar Gert-Jan Wassink precies wat je nodig hebt om deze wedstrijd goed te finishen. 

7 Heuvelenloop hardloopschema met begeleiding

€59,99 iedere 4 weken

Persoonlijk 12 weken hardloopschema

Het 7 Heuvelenloop hardloopschema met begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones en je optimaal voorbereiden voor de 7 Heuvelenloop.

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke 7 Heuvelenloop doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training voor de 7 Heuvelenloop wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wat jij nodig hebt om goed de 7 Heuvelenloop te kunnen finishen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Trotseer de 7 Heuvelen!

15km

Wie zegt dat Nederland vlak is heeft nog nooit de 7 Heuvelenloop gelopen. Deze hardloopwedstrijd is één van de grootste en bekendste hardloopwedstrijden van Nederland. Tijdens deze hardloopwedstrijd loop je vanuit de prachtige stad Nijmegen met een lus over de Zevenheuvelenweg, langs de Heiligeland Stichting naar Berg en Dal om vervolgens weer te finishen over de brede straten van Nijmegen. De 7 Heuvelenloop is zeer goed georganiseerd en is verraderlijk valsplat. Een echt uitdaging dus voor de hardloper die niet van ”standaard” wedstrijdjes houdt. 

Ons 12 weekse hardloopschema helpt je optimaal voor te bereiden op deze pittige hardloopwedstrijd. Duur, interval en echte heuvel trainingen zullen onderdeel zijn in dit hardloopschema. Laat niets aan het toeval over en laat je door onze coaching goed begeleiden richting de 7 Heuvelenloop. 

COACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?