Skip to content

Trainen voor de Amsterdam Marathon

Wil jij een hardloopschema voor de Amsterdam marathon of halve marathon? Wij begeleiden je graag met een persoonlijk hardloopschema en persoonlijke hardloop coaching om de Amsterdam Marathon of halve marathon goed te kunnen hardlopen. Het hardloopschema wordt afgestemd op je persoonlijke wensen. Ga met ons het gave avontuur aan en finish straks in het Olympisch stadion in Amsterdam.

Amsterdam marathon hardloopschema met begeleiding

€59,99 iedere 4 weken

Persoonlijk 12 weken hardloopschema

Het Amsterdam Marathon of halve marathon hardloopschema met begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones en je optimaal voorbereiden voor de Amsterdam Marathon.

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke Amsterdam Marathon of halve marathon.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training voor de Amsterdam Marathon of halve marathon wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wij wat jij nodig hebt om goed de Amsterdam Marathon of halve marathon te kunnen finishen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Finish in het Olympisch stadion

Halve marathon & marathon

Hoe gaaf is het om in het Olympisch stadion te starten en te finishen, onder het Rijksmuseum door te rennen en te genieten van de prachtige Amstel. Deze internationale marathon in onze hoofdstad is er zeker één met allure. Een prachtig parcours welke zeer snel en afwisselend is. Met Running Movements bereid jij je optimaal voor op deze marathon in onze hoofdstad. 

HARDLOOPCOACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?