Skip to content

Trainen voor de Eindhoven Marathon

Wil jij een hardloopschema met begeleiding voor de Eindhoven marathon of halve marathon? Wij begeleiden je graag met een persoonlijk hardloopschema en persoonlijke coaching om de Eindhoven Marathon of halve marathon goed te kunnen hardlopen. Het hardloopschema wordt afgestemd op je persoonlijke wensen.

Eindhoven marathon hardloopschema met begeleiding

€59,99 iedere 4 weken

Persoonlijk 12 weken hardloopschema

Het Eindhoven Marathon of halve marathon hardloopschema met begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones en je optimaal voorbereiden voor de Eindhoven Marathon.

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke Eindhoven Marathon of halve marathon.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training voor de Eindhoven Marathon of halve marathon wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wat jij nodig hebt om goed de Eindhoven Marathon of halve marathon te kunnen finishen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Finish in hartje Eindhoven

Halve marathon & marathon

De Eindhoven marathon behoord tot de grootste marathons van Nederland. Deze marathon neemt je mee door de historische licht stad en heeft een super snel parcours. Deze goed organiseerde wedstrijd in het zuiden van Nederland is er één die je als marathon of halve marathon loper ooit gelopen moet hebben.

Het parcours brengt je door één van de gezelligste straten van Nederland  Stratumeind waar duizenden mensen je vol passie zullen aanmoedigen. Loop langs het Philips stadion van PSV en finish in het centrum van Eindhoven. D.m.v. onze hardloopbegeleiding sta je goed voorbereid aan de start van de Eindhoven marathon. 

COACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?