Skip to content

Trainen voor de Enschede Marathon

Wil jij een hardloopschema voor de Enschede marathon? Wij begeleiden je graag met een persoonlijk hardloopschema en persoonlijke hardloop coaching om de Enschede Marathon goed te kunnen hardlopen. Het hardloopschema wordt afgestemd op je persoonlijke wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij verantwoord hardloopt, daarom stemmen wij je trainingen zo af dat je goed je privé leven en hardlopen kunt combineren. Eén van onze motto’s in namelijk dat je moet trainen naar wat je kan niet naar wat je moet. 

Enschede marathon hardloopschema met begeleiding

€59,99 iedere 4 weken

Persoonlijk 12 weken hardloopschema

Het Enschede Marathon hardloopschema met begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones en je optimaal voorbereiden voor de Enschede Marathon.

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke Enschede Marathon doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training voor de Enschede Marathon wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wij wat jij nodig hebt om goed de Enschede Marathon te kunnen finishen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

De oudste marathon

De Enschede marathon is de oudste marathon van Nederland. De marathon brengt je door deze prachtige bruisende stad in Oost Nederland. Geniet onderweg van het mooie plaatsje Lonneker en de 80.000 toeschouwers die je in het centrum zullen aanmoedigen. Deze marathon is niet massaal maar zeker niet te klein. Een echte marathon loper moet deze marathon ooit gelopen hebben. Laat ons je helpen voor te bereiden naar dit prachtige evenement in Oost Nederland. 

HARDLOOPCOACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?