Skip to content

Hardloopschema Midwinter Marathon met begeleiding

Trainen voor de Midwinter marathon? Laat je door ons begeleiden met een hardloopschema voor de Midwinter marathon. Het lopen van van de Midwinter Marathon is hartstikke gaaf. Misschien wil je de 8km uitlopen of wil je de 8km in een snellere tijd finishen. Of ben je een echte kilometer vreter en kies je voor de Asselronde of de Mini Marathon. Wij begeleiden je graag met een persoonlijk schema en persoonlijke coaching om de Midwinter Marathon goed te kunnen hardlopen. Het hardloopschema wordt afgestemd op je persoonlijke wensen. 

Midwinter marathon hardloopabonnement

€52,99 iedere 4 weken

Persoonlijk 12 weken hardloopschema

Het Midwinter Marathon hardloopschema met begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones en je optimaal voorbereiden voor de Midwinter Marathon.

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke Midwinter Marathon doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training voor de Midwinter Marathon wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wij wat jij nodig hebt om goed de Midwinter Marathon te kunnen finishen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Je bent mooier als je lacht!

De Midwinter marathon in Apeldoorn is het grootste evenement van Apeldoorn. Dit event biedt voor iedere loper wat wils. De wedstrijd brengt je door het prachtige gebied rondom het Orderbos en Hoog Soeren. Een wedstrijd welke voor zowel hardloop als natuur liefhebber zeker op het lijstje moet staan. Daag jezelf uit en train bij Running Movements met een 12 weken schema naar jouw gewenste afstand. Laat je begeleiden door een Running Movements hardloop coach.

Welke afstand kies jij?

  • De Acht van Apeldoorn 8km
  • Mini marathon 10 EM
  • Asselronde 25km

Bekijk de website van de Midwinter Marathon om jouw doel te bepalen.

https://www.midwintermarathon.nl/

HARDLOOPCOACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?