Skip to content

Trainen voor de Rotterdam Marathon

Wil jij een hardloopschema met hardloop coaching en begeleiding om te trainen voor de Rotterdam marathon? Wij kunnen je hierbij helpen! De Rotterdam marathon staat bij vele hardlopers op hun wensen lijstje. Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van deze prachtige marathon door een specifiek hardloopschema voor de marathon. Wij begeleiden je graag naar de Rotterdam Marathon met een persoonlijk hardloopschema en persoonlijke coaching om de marathon goed te kunnen finishen of je nu sneller wilt lopen of de marathon uit wilt lopen Running Movements staat voor je klaar! 

Rotterdam marathon hardloopschema met begeleiding

€59,99 ieder 4 weken

Persoonlijk 12 weken hardloopschema

Het Rotterdam Marathon hardloopschema met begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones en je optimaal voorbereiden voor de Rotterdam Marathon

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke Rotterdam Marathon doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training voor de Rotterdam Marathon wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wij wat jij nodig hebt om goed de Rotterdam Marathon te kunnen finishen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Finish op de Coolsingel loop over de Erasmus brug

De Rotterdam marathon staat bij vele hardlopers op hun wensen lijstje. Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van deze prachtige marathon door een specifiek marathon schema afgestemd op jouw wensen. Elk jaar levert Running Movements meerdere marathonlopers bij de start van de Rotterdam marathon af, doe jij ook mee? En finish met Running Movements op de Coolsingel in Rotterdam.   

Het schema houdt rekening met je belastbaarheid en specifieke doelstellingen (finishen of de afstand lopen in een bepaalde tijd). 

HARDLOOPCOACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?