Skip to content

Hardloopgroep Deventer

Kom trainen in één van onze hardloopgroepen in Deventer! Onder begeleiding van ervaren hardloopcoach Michiel Ridderbos en met een goed hardloopschema ga je op een verantwoorde manier bezig met de hardloopsport.

Running Movements Deventer is een hardloopclub die geschikt is voor zowel de beginnende als de ervaren hardloper. Je traint samen met andere fanatiekelingen uit de omgeving en werkt wekelijks aan onder andere je hardlooptechniek, waarmee je blessures voorkomt en efficiënter gaat hardlopen.

Lees op deze pagina meer over wat Running Movements Deventer voor jou kan betekenen en geef je op voor onze gratis proeftrainingen!

RUNNING MOVEMENTS DEVENTER

Opbouwen van nul naar vijf kilometer

In onze beginnersgroep bouw je op een verantwoorde manier op van nul naar vijf kilometer. Coach Michiel heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van beginnende hardlopers richting hun eerste vijf kilometer. 

Verantwoord hardlopen

In onze hardloopgroep voor gevorderden train je voor een afstand naar jouw keuze. Onder begeleiding van onze ervaren hardloopcoach leer je slimmer trainen, technisch beter hardlopen en persoonlijke records verbreken.

Trainen op hartslag

Bij de Running Movements hardloopgroep Deventer trainen we veel op basis van hartslag. Door goed te letten op je lichaam train je altijd op je eigen niveau. Zo wordt elke training een schot in de roos!

Ervaren hardloopcoach

Coach Michiel heeft al training gegeven aan tal van verschillende hardlopers. Deze ervaring in combinatie met een goede opleiding zorgt ervoor dat hij precies weet hoe hij jou het beste kan begeleiden.

Persoonlijke aandacht

Iedere loper krijgt bij Running Movements de aandacht die hij verdient. Je traint in een vertrouwde omgeving met een hechte groep andere fanatiekelingen. Samen werk je toe naar mooie sportieve doelen.

Sporten met plezier

We vinden dat sporten een feestje moet zijn. Naast al dat zweten is er altijd tijd voor plezier. Elke week heb je een ander schema en doe je andere oefeningen. Zo hoef je je nooit te vervelen. 

Basic of Premium

Op dit moment kun je nog niet kiezen voor een premium abonnement. Je traint elke dinsdag mee met de groep van Michiel. Geef je dus meteen op voor Running Movements Deventer en begin deze week nog.

Hardloopschema

Als lid van onze loopgroep ontvang je altijd een goed, gebalanceerd hardloopschema. Op die manier werk je verantwoord toe naar je eigen doelen, ongeacht het niveau waar je op zit.

Informatie Hardlopen bij Running Movements Deventer

Leer op een verantwoorde manier hardlopen bij Running Movements Deventer. Onder begeleiding van onze ervaren hardloopcoach Michiel Ridderbos en aan de hand van een goed hardloopschema leer je alles over hardlopen. Dit doe je samen met andere fanatieke hardlopers in de prachtige omgeving van Deventer. Elke dinsdagavond vertrekt onze groep vanaf het parkeerterrein bij Sportclub Deventer (ingang via de Brederodelaan, zie ook kaart).

Iedereen is van harte welkom in onze loopgroep, ongeacht je niveau. Zelfs als je nog nooit hardgelopen hebt, is er een plekje voor jou! Deze loopgroep volgt de beproefde methodiek van Running Movements, waarmee elke loper op zijn eigen niveau traint. Zo trainen we op een slimme manier, voorkom je blessures en behoud je het plezier in de hardloopsport. Ook leer je veel over het lichaam en hoe je verstandig kunt trainen.

Onze hardloopgroep is daarnaast uitermate geschikt ter voorbereiding op evenementen als de IJsselloop, die dit jaar op 16 april gehouden wordt. Voor beginnende lopers een prachtige wedstrijd om mee te beginnen, voor gevorderden een schitterend moment om een nieuwe recordtijd neer te zetten op bijvoorbeeld de vijf of tien kilometer. 

Gevorderden

Er is bij Running Movements Deventer veel ruimte om jezelf te verbeteren. Als gevorderde loper ben je hier dus op de juiste plek! Misschien wil je wel een nieuw record lopen op de vijf of tien kilometer, of heb je als doel gesteld voor het eerste een marathon te lopen. Wat je doel ook is, coach Michiel weet hoe hij jou het beste kan begeleiden. Door te trainen op hartslag, te werken aan het verhogen van je snelheid en je looptechniek te verbeteren wordt je een betere loper dan ooit tevoren.

Je ontvangt daarnaast een zeer gevarieerd hardloopschema, dat speciaal gericht is op de afstand waar jij op wilt focussen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het plannen van je trainingen, maar kun je je volledig richten op het lopen. Ook trainen we in kleine groepen, waardoor je altijd kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van de coach. Ons motto, elke training een schot in de roos, is onze belangrijkste leidraad. Geef je snel op en probeer de twee weken gratis of onze loopgroep bij jou past!

TRAININGSTIJDEN HARDLOOPGROEP DEVENTER

Dinsdag

19:15 tot 20:15

Trainingslocatie

Ingang Parkeerterrein Sportclub Deventer, Brederodelaan. 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?