Skip to content

Hardloopgroep Nunspeet

Loop mee in onze hardloopgroep in Nunspeet! Onder begeleiding van ervaren hardloopcoach Nathan Kalle en aan de hand van een goed hardloopschema ga je op een verantwoorde manier bezig met de hardloopsport.

 

Running Movements Nunspeet is een hardloopgroep die geschikt is voor zowel de beginnende als de ervaren loper. In de schitterende omgeving van Nunspeet werk je samen met andere fanatiekelingen naar jouw sportieve doelen.

Lees op deze pagina wat de Running Movements hardloopgroep Nunspeet voor jou kan betekenen en geef je op voor onze gratis proeftrainingen!

RUNNING MOVEMENTS HARDLOOPGROEP NUNSPEET 

Opbouwen van nul naar vijf kilometer

In onze beginnersgroep bouw je op een verantwoorde manier op van nul naar vijf kilometer. Coach Michiel heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van beginnende hardlopers richting hun eerste vijf kilometer. 

Verantwoord hardlopen

In onze hardloopgroep voor gevorderden train je voor een afstand naar jouw keuze. Onder begeleiding van onze ervaren hardloopcoach leer je slimmer trainen, technisch beter hardlopen en persoonlijke records verbreken.

Trainen op hartslag

Bij Running Movements Nunspeet trainen we veel op basis van hartslag. Door goed te letten op je lichaam train je altijd op je eigen niveau. Zo wordt elke training een schot in de roos!

Ervaren hardloopcoach

Coach Nathan heeft al training gegeven aan tal van verschillende hardlopers. Deze ervaring in combinatie met een goede opleiding zorgt ervoor dat hij precies weet hoe hij jou het beste kan begeleiden.

Persoonlijke aandacht

Iedere loper krijgt bij Running Movements de aandacht die hij verdient. Je traint in een vertrouwde omgeving met een hechte groep andere fanatiekelingen. Samen werk je toe naar mooie sportieve doelen.

Sporten met plezier

We vinden dat sporten een feestje moet zijn. Naast al dat zweten is er altijd tijd voor plezier. Elke week heb je een ander schema en doe je andere oefeningen. Zo hoef je je nooit te vervelen. 

Hardloopschema

Als lid van onze loopgroep ontvang je altijd een goed, gebalanceerd hardloopschema. Op die manier werk je verantwoord toe naar je eigen doelen, ongeacht het niveau waar je op zit.

Volg ons op Instagram

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot Running Movements Nunspeet. Klik op het icoontje hiernaast en volg ons op Instagram, waar we wekelijks de leukste oefeningen, tips en tricks en nog veel meer delen. 

Informatie Hardlopen bij Running Movements Nunspeet

Leer op een verantwoorde manier hardlopen in de Running Movements hardloopgroep in Nunspeet. Onder begeleiding van een ervaren hardloopcoach (Nathan Kalle) en een goed hardloopschema leer jij alles wat met hardlopen te maken heeft. Je traint samen met andere hardlopers in de prachtige omgeving van Nunspeet. Op maandag avond vertrekt de hardloopgroep vanaf het Argos tank station aan de Galvaniweg 8A, 8071 SC Nunspeet

Deze hardloopgroep is zeer geschikt ter voorbereiding op bijvoorbeeld de Zandeplasloop maar natuurlijk ook op andere leuke hardloopevents. Of jij je nu voor de 5km wilt voorbereiden of langere afstanden wilt lopen, zoals de 10km of halve marathon, in de loopgroep van Running Movements in Nunspeet train je verantwoord hier naar toe. 

Zowel absolute beginners als gevorderde lopers zijn bij ons van harte welkom. Er wordt getraind volgens de Running Movements trainingsmethodiek welke rekening houdt met ieders persoonlijk niveau. Zo train je nooit op een verkeerde manier, behoud je plezier in de sport, heb je minder kans op blessures en leer je heel veel over hoe je slim en verstandig kunt trainen. Meld je aan voor een basic of premium abonnement bij Running Movements. Lees hieronder meer informatie over onze hardloopgroep in Nunspeet

Hardlooptraining in Nunspeet

Wil jij de 5km, 10km, 21,1km of zelfs de marathon hardlopen? Dan ben je als gevorderden hardloper bij Running Movements in Nunspeet aan het juiste adres. Of je nu sneller wilt worden of bijvoorbeeld de 10km wilt kunnen uitlopen, in de Running Movements hardloopgroep in Nunspeet focussen wij op beiden.

Met een zeer gevarieerd hardloopschema train je onder leiding van onze gediplomeerde hardloopcoach Nathan Kalle voor de afstand die jij graag wilt. Onze hardloopgroep in Nunspeet is niet te groot waardoor je altijd persoonlijke aandacht krijgt en de arbeid rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden. Bij Running Movements hebben we als motto dat elke training een schot in de roos wordt. Je train bij ons altijd op het juiste niveau.

Hardloopgroep Nunspeet

TRAININGSTIJDEN HARDLOOPGROEP NUNSPEET

Maandag

19:00 tot 20:15 (gevorderden)

Woensdag

20:15 tot 21:15 (beginners)

Trainingslocatie

Galvaniweg 8, Nunspeet

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?