Skip to content

Hardloopgroep Apeldoorn

Leer op een verantwoorde manier hardlopen in een van onze loopgroepen in Apeldoorn, onder begeleiding van een ervaren hardloop coach en een goed hardloopschema. 

De Running Movements club is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren loper. Kijk op deze pagina welke hardloopgroep bij je past en geef je op. Samen met je trainingsmaatjes werk je aan je hardlooptechniek zodat je blessures kunt voorkomen en efficiënter gaat hardlopen.

Schrijf je in!

  • Eerste 2 weken proefperiode

  • Basic abonnement €25 per 4 weken 1x p.week trainen

  • Premium abonnement €40 per 4 weken 2x p.week trainen

Training elke woensdag & vrijdag avond 19.30 tot 20.45

Locaties: Laan van Westenenk 4, 7336 AZ, Apeldoorn of Atletiekbaan AV’34 

RUNNING MOVEMENTS 

Opbouwen van 0 naar 5km

In onze beginnersgroep bouw je verantwoord op van 0 naar 5km. Onder begeleiding van een goede coach leer je op de juiste manier hardlopen.

Verantwoord hardlopen

In onze gevorderden hardloopgroep train je voor de afstand die jij wenst (5km tot marathon). Onder begeleiding van een goede hardloopcoach leer je een slimmer trainen, technisch beter hardlopen, jezelf te verbeteren en je PR’s te verbreken. 

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op de juiste snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos en jij traint altijd op je eigen niveau!

Ervaren hardloopcoach

Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren hardloop coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je nooit een nummer en willen wij je helpen je trainingssituatie te optimaliseren. Je krijgt persoonlijke aandacht en traint in een vertrouwde omgeving. 

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier kunt hardlopen.

Basic of Premium

Kies het abonnement wat bij je past. Wij bieden 2 trainingen per week aan (woensdag & vrijdag). Kies je voor basic dan train je alleen op de woensdag vanaf het FSG terrein. Kies je voor premium dan train je woensdag vanaf FSG en vrijdag op de atletiekbaan. 

Hardloopschema

Bij ons krijg je altijd een goed geperiodiseerd hardloopschema zodat jij alles uit je trainingssituatie kunt halen. Of dit nu beginnen met hardlopen is of dat je een ervaren hardloper bent. 

Schrijf je in!

Training elke woensdag & vrijdag avond 19.30 tot 20.30

  • Eerste 2 weken gratis 

  • Basic abonnement €25 per 4 weken 1x p. week trainen

  • Premium abonnement €40 per 4 weken 2x p. week trainen

Locaties: Laan van Westenenk 4, 7336 AZ, Apeldoorn & baan AV 34.

Informatie Hardlopen bij Running Movements

Beginnen met hardlopen

Wil jij beginnen met hardlopen? Sluit je dan aan bij één van de hardloopgroepen van Running Movements. Deze hardloopgroepen helpen je met opbouwen van 0 naar 5km hardlopen. 

In ons 12 weken programma leer je op een verantwoorde manier hardlopen. Onze hardloopcoach deelt tips en tools met je en samen met je loopmaatjes ga je stap voor stap steeds verder hardlopen. Running Movements heeft al vele jaren ervaring met het coachen en begeleiden van beginnende hardlopers. 

Ons 12 weken programma kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, een goed hardloopschema, met plezier samen sporten, hardlopen op je eigen niveau en sporten in de natuur. Onze trainingen zijn erop gericht dat jij blessurevrij kunt blijven sporten en dat je een rugzak vol hardloopkennis mee krijgt. 

Samen met je groepsgenoten werk je naar het einddoel toe. Start je eind september/ begin oktober met onze beginnerscursus dan kun je voor de kerst 5km of langer hardlopen. De beginnerscursus is de ideale opstap naar de één van onze gevorderden groepen. Wil je de Midwinter Marathon 8 van Apeldoorn lopen dan is de beginnerscursus ook echt iets voor jou! Je bouwt eerst op van o naar 5km en stroomt dan door naar een gevorderden groep waar je verder opbouwt naar de 8km. 

Beginnen met hardlopen doe je bij Running Movements. 

De gevorderde loper!

Wil jij de 5km, 8km of 10km of 21,1km hardlopen? Dan is de gevorderden hardloopgroep van Running Movements voor jou geschikt. Deze hardloopgroep richt zich op afstanden van 5 tot 21,1km. Een voorwaarde voor deelname is dat je de 5km kunt hardlopen. 

Of je nu sneller wilt worden of bijvoorbeeld de 10km wilt kunnen uitlopen, in de gevorderden hardloopgroep focussen wij op beiden.

Met een zeer gevarieerd hardloopschema train je onder leiding van een gediplomeerde hardloopcoach voor de afstand die jij graag wilt. Onze hardloopgroepen zijn niet te groot waardoor je altijd persoonlijke aandacht krijgt en de arbeid rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Deze hardlooploopgroep is zeer geschikt ter voorbereiding op de 8 van Apeldoorn! Meld je aan en sta goed voorbereid aan de start! 

Bij Running Movements hebben we als motto dat elke training een schot in de roos wordt. Je train bij ons altijd op het juiste niveau. 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?