Skip to content

Talentbegeleiding

De Running Movements talentgroepen in Apeldoorn zijn speciale groepen voor looptalent uit Apeldoorn en omstreken. Ben jij ouder dan 15jr en heb je talent voor het middellange afstandslopen meld je dan aan voor onze talentgroep! Ben je 10-15jr en heb je talent voor hardlopen meld je dan aan voor onze kweekvijver. Na aanmelding volgt allereerst een intake met één van onze coaches. Aanmelden voor de kweekvijver doe je door te mailen naar info@runningmovements.nl. Aanmelden voor de Talentgroep 15jr en ouder volg onderstaande buttons aanmelden.

Ook ervaren lopers zijn welkom, wil jij onder professionele begeleiding in een sterke groep trainen. Stuur dan gerust een mailtje. Onze trainingsgroep is zeer breed en sterk. 

Train 1 maand gratis

Bij ons kan je gewoon effe wennen aan de nieuwe manier van trainen. Bij Loopland Gelderland Apeldoorn train je de eerste maand gratis mee.

RUNNING MOVEMENTS TALENTGROEP APELDOORN

€49,99 iedere 4 weken voor de talentgroep

€150,00 per jaar voor de kweekvijver

Over ons

Loopland Gelderland Apeldoorn is een satelliet programma van het oorspronkelijke programma op Nationaal Sportcentrum Papendal. Loopland Gelderland is een talentontwikkeling en identificatie programma ontwikkeld door Honore Hoedt.

Werkwijze

Onze talenten worden intensief begeleid om als (top)sporter te kunnen excelleren, op zowel nationaal als internationale wedstrijden. Wij bieden begeleiding op maat zodat er altijd een goede (top)sportsituatie kan worden gecreëerd. 

Coaching

Als talent verdien jij specifieke en intensieve begeleiding. Zo bieden onze coaches jouw structuur d.m.v. een goed geperiodiseerd trainingsschema, kun je meerdere malen per week bij ons fysiek meetrainen en helpen wij je naar een hoger niveau. Naast onze groepstrainingen krijg je van ons tevens een goed geperiodiseerd schema op maat. 

Sporten met plezier & toewijding

Sporten moet een feestje zijn. Wij proberen ervoor te zorgen dat jij met plezier bij ons kunt trainen om het hoogst haalbare uit jezelf te halen. Wij bieden faciliteiten zodat jij toegewijd en gedisciplineerd bij ons kunt trainen.

Trainen bij de Running Movements talentgroep Apeldoorn

Loopland Gelderland Apeldoorn is een Regionaal Trainings Centrum (RTC) met internationale coaching en ambitie: van Gelderland naar de absolute internationale top. Wij zijn een Loop Expertise Centrum en bieden totaalbegeleiding, inclusief wedstrijdmanagement en medische ondersteuning. Voor atleten, (mila)lopers, sprinters maar ook triatleten, van 10 – 15 jaar en 15 jaar en ouder. 

Kweekvijver Mila

De Kweekvijver van 10-15 jaar van Loopland Gelderland Apeldoorn, gescout op scholen, sportdagen en wedstrijden, is een mix van de beste jonge lopers uit de regio. Deze atleten beoefenen veelal nog een andere sport. De trainers Wendy Detert, Ivar Rood en Jeroen Hennekes, begeleiden de talenten op de maandag (17.30u) en donderdagtraining (16.30u).

Talentgroep Mila

Deze groep staat onder leiding van Gert-Jan Wassink & Henk Liefers. De begeleiding, training en het testen van onze talenten vindt plaats bij AV34 en de uitdagende bossen eromheen. De testen, core- en krachttraining schema’s worden gefaciliteerd in samenwerking met fysiotherapie Houwer en Ruijs.

Coaches Gert-Jan Wassink en coach Henk Liefers trainen de groep op de maandag (18.00-20.00) en vrijdag (17.45-19.45).

De meeste atleten volgen een dagelijks programma, maar ook incidenteel meetrainen is mogelijk. Wij begeleiden atleten maar ook coaches. Ons devies: sterker door samenwerking! Als team behaalden we veel medailles op nationaal niveau en regionaal niveau. 

In onze teamvisie staat loyaliteit, samenwerking en respect naar elkaar bovenaan. Alle atleten en coaches helpen elkaar om beter te worden. Wil je een bijdrage ontvangen van, maar ook leveren aan ons team dan staan we altijd open voor een gesprek. Mail naar info@runningmovements.nl voor een afspraak. 

TRAININGSDAGEN & TIJDEN

Kweekvijver 10-15 jr

Maandag

17.30 tot 19.00

Donderdag

16.30 tot 18.00 

 

Talentgroep 15 jr en ouder

Maandag

18.00 tot 20.00

Vrijdag

17.45 tot 19.45 

Trainingslocatie

Atletiekbaan Sportpark Orderbos 19, 7313 HN Apeldoorn

 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?