Skip to content

Hardloopgroep Apeldoorn

Start woensdag 29 september 2021

De hardloopgroep in Apeldoorn van Running Movements is geschikt voor de beginnende hardloper, gevorderde als zeer ervaren/ top loper. Wij helpen je op een verantwoorde manier trainen zodat jij je eigen doelstellingen kunt bereiken. 

Train 2 weken gratis

Bij ons kan je gewoon effe wennen aan de nieuwe manier van trainen, geef je hier op voor 2 weken gratis meetrainen in 1 van onze loopgroepen.

RUNNING MOVEMENTS 

Opbouwen van 0 naar 5km

In onze beginnersgroep bouw je verantwoord op van 0 naar 5km. Onder begeleiding van een goede coach leer je op de juiste manier hardlopen.

Verantwoord hardlopen

In onze gevorderden loopgroep train je voor de afstand die jij wenst (5km tot marathon). Onder begeleiding van een goede coach leer je een slimmer trainen, technisch beter hardlopen, jezelf te verbeteren en je PR’s te verbreken. Wij hebben verschillende loopgroepen waaruit je kunt kiezen. 

Ervaren coach

Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je nooit een nummer en willen wij je helpen je trainingssituatie te optimaliseren. Je krijgt persoonlijke aandacht en traint in een vertrouwde omgeving. 

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op de juiste snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos en jij traint altijd op je eigen niveau!

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier kunt hardlopen.

Schrijf je in!

Start woensdag 29 september 2021

Training elke woensdag avond 19.30 tot 20.30

Adres: Laan van Westenenk 4, 7311 CL, Apeldoorn

Hardlopen bij Running Movements

Wil jij op een verantwoorde manier  beginnen met hardlopen of ben jij een gevorderde loper die zich wil ontwikkelen van 5 tot 21,1km? Misschien heb je wel marathon ambities? Sluit je dan aan bij één van onze hardloopgroepen in Apeldoorn. 

Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij op je eigen niveau loopt. Zo voorkom je blessures en heb je veel meer plezier in het hardlopen. Wij zullen je intensief coachen zodat je gedoseerd opbouwt en werkt aan je hardlooptechniek.

Elke training doe je loopscholing (looptechniek training), train je je corestability en je mobiliteit. Zo ben je zowel spierversterkend als blessurepreventief aan het sporten. Alle trainbare eigenschappen die nodig zijn om uiteindelijk op een verantwoorde manier te kunnen hardlopen.

Ben je enthousiast nadat je de beginnersgroep hebt afgerond en kun je 5 km achter elkaar hardlopen? Dan kan je doorstromen naar onze gevorderde groepen. Uiteraard helpen wij je om in de juiste groep door te stromen zodat je op het juiste niveau kunt blijven sporten. Meld je hieronder aan voor onze loopgroep in Apeldoorn van Running Movements.

Boost4run Amsterdam marathon trainingstraject Klik hier!
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?