Hardloopgroep N1

De hardloopgroep N1 van Running Movements is geschikt voor de beginnende hardloper. Wij helpen je op een verantwoorde manier trainen zodat je uiteindelijk 5km kunt hardlopen. 

RUNNING MOVEMENTS 

Opbouwen van 0 naar 5km

In onze beginnersgroep bouw je verantwoord op van 0 naar 5km. Onder begeleiding van een goede coach leer je op de juiste manier hardlopen.

Ervaren coach

Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op de juiste snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos en jij traint altijd op je eigen niveau!

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier onze 12 weken beginnerscursus succesvol afrond.

Hardlopen bij Running Movements

Wil jij op een verantwoorde manier  beginnen met hardlopen? Sluit je dan aan bij onze hardloopgroep voor beginners. Met een goed hardloopschema leer jij binnen 12 weken van 0 naar 5 kilometer hardlopen.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij op je eigen niveau loopt. Zo voorkom je blessures en heb je veel meer plezier in het hardlopen. Wij zullen je intensief coachen zodat je gedoseerd opbouwt en werkt aan je hardlooptechniek.

Elke training doe je loopscholing (looptechniek training), train je je corestability en je mobiliteit. Zo ben je zowel spierversterkend als blessurepreventief aan het sporten. Alle trainbare eigenschappen die nodig zijn om uiteindelijk op een verantwoorde manier te kunnen hardlopen.

Ben je enthousiast nadat je de beginnersgroep hebt afgerond en kun je 5 km achter elkaar hardlopen? Dan kan je doorstromen naar onze gevorderde groepen N2 of N3. Uiteraard helpen wij je om in de juiste groep door te stromen zodat je op het juiste niveau kunt blijven sporten. Meld je hieronder aan voor onze loopgroep Running Movements N1.

12 trainingen €150,00

Beginnerscursus Running Movements

* 12 weken programma
* Trainen onder begeleiding
* Sporten met plezier
* 1x per week hardlopen
* Afwisselend schema
* Gedoseerde opbouw
* Trainen op je eigen niveau
* Techniek training
Bestel hier
Beste keuze
24 trainingen €275,00

Beginnerscursus Running Movements

* 12 weken programma
* Trainen onder begeleiding
* Sporten met plezier
* 2x per week hardlopen
* Je bespaart €25,-
* Afwisselend schema
* Gedoseerde opbouw
* Trainen op je eigen niveau
* Techniek training
* Gratis functioneel hardloopshirt
bestel hier

TRAININGSDAGEN & TIJDEN

Maandag

18.15 tot 19.15

Woensdag

18.15 tot 19.15 

Trainingslocatie

Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn