Skip to content

Verbeter je loopskills

Ben je tussen de 10 en 15 jaar en wil je tijdens de zomervakantie werken aan je loopskills, dan ben je bij de kweekvijver van Loopland Gelderland Apeldoorn aan het goede adres. Met onze looptrainingen sta je volgend seizoen extra snel op het veld. 

Kom vrijblijvend een keertje meetrainen in onze groep en ervaar hoe leuk het is om samen met leeftijdsgenoten hard te lopen. 

Zien we jou binnenkort op de atletiekbaan? Stuur ons een mail met de datum waarop je mee wil trainen. Tot snel!

Direct aanmelden!

Meld je via deze link direct aan voor de verbeter je loopskills training!
loopland_gelderland

LOOPLAND GELDERLAND APELDOORN

Over ons

Loopland Gelderland Apeldoorn is een satellietprogramma van het oorspronkelijke programma op Nationaal Sportcentrum Papendal. Loopland Gelderland is een talentontwikkeling en -identificatie programma ontwikkeld door Honore Hoedt.

Werkwijze

Onze coaches zullen je intensief begeleiden om uiteindelijk je loopskills te kunnen verbeteren. Wij begeleidden al vele topsporters om te kunnen excelleren, op zowel nationaal als internationale wedstrijden. Wij bieden begeleiding op maat zodat er altijd een goede sportsituatie kan worden gecreëerd. 

Coaching

Jij verdient specifieke en intensieve begeleiding. Zo bieden onze coaches jou structuur d.m.v. een goed trainingsprogramma, kun je meerdere malen per week bij ons fysiek meetrainen en helpen wij je naar een hoger niveau. 

Sporten met plezier & toewijding

Sporten moet een feestje zijn. Wij proberen ervoor te zorgen dat jij met plezier bij ons kunt trainen om het hoogst haalbare uit jezelf te halen. Wij bieden faciliteiten zodat jij toegewijd en gedisciplineerd bij ons kunt trainen.

TRAININGSDAGEN & TIJDEN

Kweekvijver 10-15 jr

Maandag

17.30 tot 19.00

Donderdag

16.30 tot 18.00 

 

Trainingslocatie

Atletiekbaan Sportpark Orderbos 19, 7313 HN Apeldoorn

 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?