Skip to content

Running Movements

HARDLOOPGROEPEN

Leer op een verantwoorde manier hardlopen in een van onze hardloopgroepen, onder begeleiding van een ervaren hardloop coach en een goed hardloopschema leer jij alles wat met hardlopen te maken heeft. 

De Running Movements hardloopgroepen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren loper. Kijk op deze pagina welke hardloopgroep bij je past en geef je op. 

Samen met je trainingsmaatjes werk je aan je hardlooptechniek zodat je blessures kunt voorkomen en efficiënter gaat hardlopen. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan slim en verstandig trainen zodat je alles uit je trainingssituatie kunt halen. 

HARDLOOPGROEPEN / TRAININGSLOCATIES

Train dichtbij huis in één van de Running Movements hardloopgroepen. Onze hardloopgroepen staan onder leiding van een ervaren en gecertificeerde hardloopcoach. In al onze hardloopgroepen wordt getraind volgens de Running Movements trainingsmethodiek welke staat voor verantwoord hardlopen. Leer slim en verstandig trainen, beginnen met hardlopen of ga je eigen ultieme hardloopuitdaging aan onder begeleiding van een goede hardloopcoach. Train in een leuke hardloopgroep samen met gelijkgestemden. Wij begeleiden hardlopers op onze eigen unieke wijze zodat je altijd traint naar wat je kan en je traint op je eigen niveau. Kijk hieronder welke hardloopgroep dichtbij huis is en voor je geschikt is. Wij bieden hardlooptraining aan in Apeldoorn, Nunspeet en Deventer.

Hardloopgroep Apeldoorn

Trainers Gert-Jan Wassink & Walter Stouten van hardloopgroep Apeldoorn trainen op de woensdag en de vrijdag avond.    

Deze hardloopgroep staat onder leiding van hardloopcoach en founder van Running Movements Gert-Jan Wassink en hardloopcoach Walter Stouten.    

Plezier in de hardloopsport staat in deze hardloopgroep voorop maar er is ook aandacht voor looptechniek en slim en verstandig trainen.  Met hun jaren lange (top)sport ervaring helpen Gert-Jan en Walter je naar je gewenste hardloopniveau.    

Woon jij in Apeldoorn dan is de Running Movements hardloopgroep Apeldoorn de geschikte hardloopgroep om te beginnen met hardlopen of je trainingssituatie te verbeteren.

Hardloopgroep Nunspeet

Deze hardloopgroep is gevestigd in Nunspeet en staat onder leiding van hardloopcoach Nathan Kalle. Nathan geeft training op de maandag avond.  

Nathan is zelf een fanatieke hardloper en traint zelf al meerdere jaren bij Running Movements. Nathan is een zeer gedreven en positieve coach en geniet ontzettend om hardlopers te coachen naar hun gestelde doelen.  

Leer op de juiste manier hardlopen als beginnend hardloper onder begeleiding van Nathan of haal meer uit je trainingssituatie als gevorderde loper.

Nathan is naast hardloopcoach tevens docent en weet als geen ander de stof goed naar je over te brengen.  
Woon je in omgeving Nunspeet dan is de Running Movements hardloopgroep Nunspeet echt iets voor jou!

Hardloopgroep Deventer

Trainer Michiel Ridderbos is een echte enthousiaste trainer die je kan helpen naar een hoger niveau en of verantwoorde kan laten hardlopen. Zelf is Michiel ook een fanatieke hardloper en heeft hij de nodige ervaring op hardloopvlak, zo liep hij meerdere halve marathons maar vindt hij kortere afstanden ook erg leuk om te doen. Ook is zijn hele familie actief aan het hardlopen. Als vader van 3 kinderen maakt Michiel de nodige uurtje op de atletiekbaan.

Michiel heeft hardlooptechniek hoog in het vaandel staan, daarnaast heeft Michiel ervaring in het coaches van hardlopers op kracht en stabiliteitsgebied. 

De Running Movements hardloopgroep in Deventer traint op de dinsdag avond van ….

Woon jij in de omgeving Deventer en wil jij door middel van een goed hardloopschema werken aan je looptechniek onder goede begeleiding en coaching? Geef je dan op voor de hardloopgroep in Deventer.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?