Hardloopschema’s

Wil je onder begeleiding trainen, waarbij de arbeid – rustverhouding goed in de gaten wordt gehouden, waarbij het schema is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelstellingen? De trainingspakketten van Running Movements helpen je op een verantwoorde manier hard te lopen, waarbij je op weg naar jouw doelstelling optimaal zult worden begeleid door topatleet en coach Gert-Jan Wassink. Gert-Jan is een ervaren hardloopcoach en heeft al vele hardlopers mogen begeleiden! Of je nu een ervaren loper bent, of absolute beginner, Gert-Jan kan je helpen uw doelstellingen te verwezenlijken.

  • Schema dat afgestemd is op persoonlijke wensen.
  • Arbeid – rustverhouding wordt optimaal in de gaten gehouden.
  • Verantwoord hardlopen.
  • Schema op maat zodat je jouw persoonlijke wensen en doelstellingen kunt behalen.

Hardloopschema’s, persoonlijke begeleiding, trainen op hartslag.

Het schema dat je krijgt opgestuurd is gebaseerd op trainen op hartslag, maar kan ook op snelheid worden geïnterpreteerd. Je ontvangt wekelijks feedback op jouw e-mails en daar waar nodig wordt het hardloopschema hierop aangepast. De e-mail feedback zorgt voor een persoonlijk begeleidingstraject waarbij jij centraal staat. Hierdoor kun jij specifieker, meer gedoseerd en slimmer trainen zodat je meer uit jouw training kunt halen. Tijdens het persoonlijke begeleidingstraject wordt de periodisering nauwlettend in de gaten gehouden.

Heb je interesse in een trainingspakket van Running Movements, wil je slim en verantwoord trainen onder leiding van Gert-Jan Wassink, topatleet, coach en hardloopdeskundige, stuur dan een e-mail naar info@runningmovements.nl of vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden, want bij Running Movements krijg je altijd een hardloopschema op maat!