Hardloopschema Beginners

Beginnen met hardlopen is de eerste stap naar, zoals vele fervente hardlopers dit noemen, de hardloopverslaving. Running Movements heeft vele jaren ervaring met het begeleiden van beginnende lopers. Zo weten wij wat jij als beginnende loper nodig hebt om goed op te bouwen. Ons beginnersschema bouwt heel rustig op naar een niveau waarop je 1 uur en 10 min achter elkaar kunt hardlopen.


Rustige opbouw

Wij nemen hier ruim de tijd voor, zodat je niet op een gehaaste manier opbouwt. Door middel van deze rustige opbouw ben je misschien in totaliteit wat meer tijd kwijt aan het afronden van het hardloopschema, maar heb je na het afronden van je schema zo’n goede basis gelegd dat je perfect kunt doorstromen naar een 5 of 10km. Je traint dus echt je gezondheidsniveau, zodat de kans op blessures nihil blijft.


Trainingsschema voor beginners

Je kunt ons hardloopschema alleen volgen, maar je kunt dit ook doen door middel van onze online persoonlijke begeleiding. Zo helpen wij je bij de juiste loopsnelheid, geven wij je wekelijks feedback op je ingevulde logboek en zorgen wij ervoor dat je de juiste tips en tools krijgt.

  • Beginnersschema €49,95
  • Beginnersschema met begeleiding €150,-