Wil je onder professionele begeleiding trainen, waarbij de arbeid – rustverhouding goed in de gaten wordt gehouden, waarbij het schema is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelstellingen? Wij helpen je om op een verantwoorde manier hard te lopen.

Personal-Run-Training-wit

Pakket zilver

€ 149,85

Uniek 3 maanden begeleidingsprogramma via Trainingpeaks of Polar Coach

 

 

Exclusive-Running-Club-wit

PAKKET GOUD

€ 324,85

3 maanden trainingsprogramma met Anaerobe drempel meting. Persoonlijke begeleiding via Polar coach of Trainingpeaks.

Exclusive-Running-Club-wit

Pakket brons

€ 59,95

Persoonlijk schema 1 maand
met begeleiding via Trainingpeaks of Polar coach

 

 
  

Werkwijze-EW

Onze coaching en begeleiding kenmerkt zich door het persoonlijke karakter. Wij zorgen ervoor dat u een hardloopschema krijgt waarmee u met plezier uw doelstelling kunt bereiken. Wij werken met een flexibele methodiek, wat betekent dat wij altijd een schema op maat zullen aanbieden. U ontvangt van ons altijd een zone indeling van waaruit u zult starten.

Uw persoonlijke zone indeling helpt u goed gedoseerd uw schema te kunnen volgen en zeer specifiek te kunnen trainen. Het hardloopschema wordt met u gecommuniceerd via het Polar coach platform wanneer u Polar gebruiker bent of via Trainingpeaks. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij perfect uw trainingsdata kunnen analyseren zodat uw arbeid-rust verhouding optimaal in de gaten wordt gehouden. De kracht van deze werkwijze is dat er snel geschakeld kan worden binnen uw trainingssituatie zodat blessures kunnen worden voorkomen en gerichter kan worden getraind.

Aanvraagformulier hardloopschema's en begeleiding