Wil je onder professionele begeleiding trainen, waarbij de arbeid – rustverhouding goed in de gaten wordt gehouden, waarbij het schema is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelstellingen? Wij helpen je om op een verantwoorde manier hard te lopen.

Personal-Run-Training-wit

Pakket zilver

€ 350,-

Uniek programma met persoonlijke begeleiding en loop analyse
 

Exclusive-Running-Club-wit

PAKKET GOUD

€ 525-

Volledig programma met persoonlijke begeleiding. Anaerobe drempelmeting en een tussentijdse meting.

Exclusive-Running-Club-wit

Pakket Brons

€ 200,-

Persoonlijk schema
met begeleiding
  

Werkwijze-EW

Onze coaching en begeleiding kenmerkt zich door het persoonlijke karakter. Wij zorgen ervoor dat u een hardloopschema krijgt waarmee u met plezier uw doelstelling kunt bereiken. Wij werken met een flexibele methodiek, wat betekent dat wij altijd een schema op maat zullen aanbieden. U ontvangt van ons altijd een zone indeling van waaruit u zult starten.

Uw persoonlijke zone indeling helpt u goed gedoseerd uw schema te kunnen volgen en zeer specifiek te kunnen trainen. Het hardloopschema wordt met u gecommuniceerd via het Polar coach platform wanneer u Polar gebruiker bent of via Trainingpeaks. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij perfect uw trainingsdata kunnen analyseren zodat uw arbeid-rust verhouding optimaal in de gaten wordt gehouden. De kracht van deze werkwijze is dat er snel geschakeld kan worden binnen uw trainingssituatie zodat blessures kunnen worden voorkomen en gerichter kan worden getraind.

Aanvraagformulier hardloopschema's en begeleiding