Skip to content

5KM HARDLOOPSCHEMA MET BEGELEIDING

Het lopen van van de 5km is hartstikke gaaf. Het vraagt om snelheid en duurvermogen. Misschien wil je de 5km uitlopen of wil je de 5km in een snellere tijd finishen. Onze hardloop coach begeleid je graag met een persoonlijk schema en persoonlijke coaching om de 5km goed te kunnen hardlopen. Het hardloopschema voor de 5km is geschikt voor hardlopers die de 5km al kunnen lopen. Kijk op deze pagina welk abonnement bij jou past en welke hardloopbegeleiding je wenst. 

5KM HARDLOOPSCHEMA MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Persoonlijk hardloopschema

Het hardloopschema is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones. 

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos.

Intake

Met onze digitale intake weten wij wat jij nodig hebt om je doel te kunnen behalen. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Volg ons op Instagram

Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws. Klik op het icoontje hiernaast en volg ons op Instagram, waar we wekelijks de leukste oefeningen, tips en tricks en nog veel meer delen. 

Brons€64,99

per 4 weken

Flex abonnement

* Duur 4 weken
* Persoonlijk 5km schema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
Bestel hier
Beste keuze voor de 5km
Silver€59,99

per 4 weken

12 weken

* Duur 12 weken
* Persoonlijk 5km schema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
* Betere periodisering dan brons
Bestel hier
Gold€52,99

per 4 weken - MEEST GEKOZEN

Half jaar abonnement

* Duur 26 weken
* Persoonlijk 5km schema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
* Betere periodisering dan zilver
Bestel hier
Platinum€49,99

per 4 weken

Jaar abonnement

* Duur 52 weken
* Persoonlijk 5km schema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
* Perfecte periodisering
* Gratis t-shirt
* Waardebon €25,-
Bestel hier

De 5km is een super leuke en fijne afstand om te lopen. Je kunt meerdere wedstrijden per jaar lopen en telkens kan jij jezelf weer verbeteren. Het hardloopschema 5km van Running Movements is geschikt voor hardlopers die de 5km al kunnen hardlopen en helpt je om slim en verstandig te trainen en meer uit je hardlooptrainingen te halen. Onder begeleiding van een ervaren hardloopcoach van Running Movements is dit heel leerzaam en ontzettend leuk.

Het hardloopschema 5km is zeer gevarieerd en bevat zowel duur, herstel- als intervaltrainingen. Het schema voor de 5km bevat dan ook specifieke 5km trainingen zodat jij de juiste fysiologische systemen traint die nodig zijn om de 5km goed te kunnen lopen.

Het hardloopschema wordt met je gecommuniceerd via het Polar coach platform wanneer je een Polar wearable gebruiker bent of via Trainingpeaks wanneer je een ander device gebruiker bent. Tussentijds kan het schema worden bijgesteld. Dat is de kracht van onze begeleiding! Service op maat en persoonlijke aandacht.

Ondanks dat de afstand 5km niet zo lang is ligt er toch een gevaar in het te hard en te veel trainen voor deze afstand. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je moet trainen. Je traint namelijk anders voor een 5km dan voor een 10km of halve marathon. 

Goed geperiodiseerd trainen, zoals je dat zo mooi noemt, is daarom essentieel. Dit kan alleen met een persoonlijk schema vinden wij en daarbij is de balans tussen training en rust heel belangrijk. Het hardloopschema van Running Movements houdt hier uiteraard rekening mee zodat jij optimaal de 5km kunt hardlopen. 

Onze hardloop begeleiding kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Wij zorgen ervoor dat je met plezier je doelstelling kunt bereiken. Wij bieden altijd een schema op maat.  

Je volgt het hardloopschema aan de hand van je persoonlijke trainingszones. Deze krijg je van ons via de gratis thuistest of kun je laten bepalen in ons analyse lab in Apeldoorn (tegen meerprijs). Je persoonlijke zone indeling helpt je goed gedoseerd het hardloopschema te kunnen volgen en zeer specifiek te kunnen trainen voor de 5km.

Logo Polar

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

Testimonial 5km hardlopen

Tim Huis in 't Veld

Door de digitale coaching en duidelijke tips die ik van Running Movements meekrijgt, loop ik een stuk beter en krijg je nog meer plezier in het lopen.
Testimonial 5km

Hajni Potopeanu

Het schema is op maat en de dagelijkse feedback zorgen ervoor dat ik me niet bezig moet houden met vragen als: loop ik verantwoord, loop ik snel genoeg, zijn de afstanden goed, etc. Ik loop en geniet! De coach doet de rest!”
Testimonial hardloopschema

Karlijn Velmans

Door mijn onregelmatige werk is het lastig om deel te nemen aan hardlooptrainingen of verenigingen. Bij Running Movements krijg ik een persoonlijk digitaal trainingsschema en coaching. Samen met de anaerobe drempel meting in het Runlab kan ik nu heel gericht trainen.
Testimonial hardloopschema 5km

Katia Ganda

Ik heb al vele marathons gelopen toen ik begon met het schema en de begeleiding van Running Movements, maar toch word ik training na training weer verrast. De trainingen zijn op je eigen niveau geschreven zodat je arbeid rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

HARDLOOPCOACH GERT-JAN

LEES HIER MEER OVER JOUW COACH

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?