Skip to content

Hardloopschema’s 5 km met begeleiding

Wil jij onder professionele begeleiding trainen voor jouw beste 5 km hardloopwedstrijd? Ga dan voor één van de hardloopabonnementen van Running Movements! Al jouw hardlooptrainingen zijn op maat gemaakt en je hardloopschema volledig is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Of je nu voor de eerste keer een 5 km wilt lopen of je wilt verbeteren ten opzichte van eerdere prestaties, wij staan voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes. Kijk op deze pagina welk abonnement bij jou past en welke hardloopbegeleiding je wenst.  

Kies voor een pakket

Wil jij goed voorbereid aan de start van de 5 km verschijnen? Laat dan niets aan het toeval over en voeg een anaerobe drempel test toe aan je bestelling. Laat je adviseren hoe jij het beste jezelf kunt voorbereiden op de wedstrijd. Ook bieden wij begeleiding op het gebied van voeding!

Kies jouw 5 km trainingsschema met begeleiding

Voordelen hardloopschema 5 km met begeleiding

Verantwoord

Bij het lopen van een 5 km wedstrijd is het belangrijk om goed voorbereid aan de start te staan en blessures te voorkomen. Dit kan door middel van een goed hardloopschema.

Voor elk tijdsbestek

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om je sport te combineren met een druk leven. Je kiest zelf hoe vaak per week je wilt trainen. Je traint al met een schema vanaf twee keer per week hardlopen.

Gratis thuistest

Na jouw aanmelding bij Running Movements ontvang je van ons een test om thuis uit te voeren. Deze test geeft ons inzicht in jouw huidige niveau en zorgt ervoor dat we ons schema op jou kunnen aanpassen.

Op basis van topsport

Onze schema’s worden gemaakt door topsporter en topcoach Gert-Jan Wassink. De kennis die hij aan de top van de Nederlandse atletiek heeft opgedaan verwerkt hij in alle schema’s die hij voor Running Movements schrijft.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Voor iedere loper

Meer dan twee miljoen mensen in Nederland noemt zichzelf hardloper. En niemand is hetzelfde. Daarom krijg je geen standaardschema bij Running Movements, maar train je met een persoonlijke coach op jouw niveau.

Trainen op hartslag

Bij Running Movements trainen we veel op hartslag. Dit geeft het beste beeld van je kunnen en is daarom een goede indicator van welke inspanning je op een bepaald moment aankunt. Zo train je altijd verantwoord.

Op basis van de wetenschap

Het hardlopen wordt nog jaarlijks opnieuw uitgevonden, waardoor het belangrijk is altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. We verwerken de meest recente kennis om jou optimaal te laten trainen.

Onze abonnementen voor een 5 km hardloopschema

Brons€64,99

per 4 weken

Flex abonnement

* 4-weken schema
* Persoonlijk hardloopschema
* Feedback op elke training
* Interactie met je coach
* Digitaal schema
Zilver€59,99

per 4 weken

12 weken

* 12-weken schema
* Persoonlijk hardloopschema
* Feedback op elke training
* Intensief contact met coach
* Digitaal schema
* Schema op je horloge
* Betere periodisering
Goud€52,99

per 4 weken

28 weken

* 28-weken schema
* Persoonlijk hardloopschema
* Feedback op elke training
* Wekelijks contact met coach
* Digitaal schema
* Schema op je horloge
* Extra tips van topsporters
* Meer info over hardlopen
* Betere periodisering dan zilver
Platina€49,99

per 4 weken

Jaarabonnement

* 52-weken schema
* Persoonlijk hardloopschema
* Feedback op elke training
* Gedetailleerd coachcontact
* Digitaal schema
* Schema op je horloge
* Extra tips van topsporters
* De nieuwste trainingstips
* Meer info over hardlopen
* Perfecte periodisering
* Gratis hardloopshirt

TOPSPORTER EN TOPCOACH: GERT-JAN WASSINK

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?