Skip to content

Marathons International

Wij zijn trots! Trots omdat wij mogen samenwerken met Marathons International. Onze samenwerking  kenmerkt zich door de hospitality en service die wij de lopers bieden. Marathons International verzorgt de hardloopreis tot in de puntjes, Running Movements verzorgt de hardloop coaching en de weg ernaar toe met een hardloopschema op maat. In de sport kun je alleen je doelen bereiken wanneer er synergie is! Samen sterk!

Kies voor een pakket

Wil jij goed voorbereid aan de start van de marathon verschijnen? Laat dan niets aan het toeval over en voeg een 0-meting toe aan je bestelling. Laat je adviseren hoe jij het beste jezelf kunt voorbereiden op de marathon. Ook bieden wij begeleiding op het gebied van voeding! De 0 meting ondersteund je trainingstechnisch met het lopen op de juiste snelheden en hartslag. Daarnaast helpt de test je nog specifieker en gerichter te laten trainen door de data die we van je verzamelen!
Marathons-logo-nieuw-1
Bronze€59,99

Normaal prijs €64,99

* Persoonlijk marathonschema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
Bestel hier
Silver aanbieidng€54,99

Normaal prijs €59,99

* Persoonlijk marathonschema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
* Betere periodisering dan brons
Bestel hier
Beste keuze voor de marathon
Gold aanbieding€47,99

MEEST GEKOZEN

Normaal prijs €52,99

* Persoonlijk marathonschema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
* Beter periodisering dan zilver
* Trainingsvideo’s (corestability en loopscholing)
Bestel hier
Platinum€45,99

Normaal prijs €49.99

* Persoonlijk marathonschema
* Feedback training
* Interactie coach
* Schema digitaal
* Perfecte periodisering
* Gratis t-shirt
* Zeer geschikt bij meerdere marathon per jaar
* Trainingsvideo’s (corestability en loopscholing)
Bestel hier

TRAININGSSCHEMA MARATHON VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Persoonlijk hardloopschema

Het hardloopschema voor de marathon is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid-rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones. 

Doelgericht trainen

Hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos.

Maak je abonnement compleet

Doe een anaerobe drempel meting om zeer specifiek te kunnen trainen!  Kies voor een tussentijdse test om je schema nog specifieker op jouw lichaam af te stemmen. Schaf een voedingsschema aan om niets aan het toeval over te laten. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Intake

Met onze digitale intake weten wij wat jij nodig hebt om je doel te kunnen behalen. 

Trainen voor een marathon

Het lopen van de marathon is iets magisch. De uren die je in je voorbereiding hebt gestopt zorgen ervoor dat je al een prachtige ontwikkeling hebt doorgemaakt voordat je überhaupt gestart bent. Dan is het moment daar dat je aan de start verschijnt, vol spanning en met kippenvel op je benen klinkt het start schot. Het marathon avontuur kan beginnen. 

Het hardloopschema voor de marathon is geschikt voor hardlopers die de halve marathon al kunnen hardlopen. Het hardloopschema helpt je om slim en verstandig te trainen en meer uit je hardlooptrainingen te halen. Of je nu de marathon wilt finishen of je de marathon in een bepaalde tijd wilt lopen wij kunnen je hierbij helpen. Bij Running Movements train je altijd onder begeleiding van een gediplomeerde hardloop coach. 

Onze hardloop begeleiding kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Wij zorgen ervoor dat je met plezier je doelstelling kunt bereiken. Wij werken met een flexibele methodiek, wat betekent dat wij altijd een schema op maat zullen aanbieden.

Je ontvangt je hardloopschema van ons via een online platform. Tussentijds kan het schema worden bijgesteld. Dat is de kracht van onze begeleiding; service op maat en persoonlijke aandacht. Je volgt het hardloopschema aan de hand van je persoonlijke trainingszones. Deze kun je laten bepalen door middel van onze gratis thuistest, of je kunt er voor kiezen deze in ons analyse lab in Apeldoorn te laten doen (beste keuze en tegen meerprijs).  

Wil je helemaal jezelf optimaal voorbereiden dan bieden wij de mogelijkheid om tussentijdse metingen te doen om je trainingssituatie constant te optimaliseren. Ook kan jij je door onze voedingscoach laten adviseren welke voeding je moet nemen om goed te herstellen en tijdens je marathon over voldoende energie te beschikken. 

Je persoonlijke zone indeling helpt je goed gedoseerd het hardloopschema te kunnen volgen en zeer specifiek te kunnen trainen. Het hardloopschema wordt met je gecommuniceerd via het Polar coach platform wanneer je een Polar wearable gebruiker bent of via Trainingpeaks wanneer je een ander device gebruiker bent zoals bijvoorbeeld Garmin, Suunto etc.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij perfect je hardlooptrainingen kunnen analyseren zodat de arbeid-rust verhouding optimaal in de gaten kan worden gehouden. De kracht van deze werkwijze is dat er snel geschakeld kan worden binnen je trainingssituatie zodat blessures kunnen worden voorkomen en er gerichter kan worden getraind.

Marathons International

Wanneer je kiest voor een trainingsschema bij Running Movements, train je vaak naar een doel toe. Voor de ene loper is dit beginnen met hardlopen en voor andere lopers is dit trainen voor bijvoorbeeld een hele of een halve marathon. Op je niet alleen te kunnen voorzien van een trainingsschema, maar je ook inspiratie te geven voor jouw nieuwe trainingsdoel, is Running Movements een partnership aangegaan met Marathons International.

Marathons International regelt meer dan alleen je startbewijs

Marathons International is expert in het organiseren van marathonreizen en doet dit al sinds 1979. In hun team werken mensen die zelf ervaren marathonlopers zijn met heel wat internationale kilometers in de benen. Door hun passie voor lopen, weten ze dat reizen met een sportieve missie avonturen zijn waar onverwachte wendingen voor verrassingen kunnen zorgen. Je hebt maanden voorbereiding achter de rug, dus alles moet goed geregeld zijn om je doel halen. Om je reis echt onvergetelijk te maken, laten ze niets aan het toeval over.

Wat houdt reizen met Marathons International in?

Door gezamenlijk te reizen naar een internationale marathon beleef je het hele avontuur samen. Een compleet verzorgde reis laat je focussen op jouw doel. Het boost jouw ervaring en die van je supporters. Wanneer je een reis boekt, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd startbewijs. Ze werken met betrouwbare partners en uitstekende hotels. Daarnaast zorgen ze voor een goede balans tussen een georganiseerd programma en momenten om zelf de stad te verkennen.

Marathons International New York marathon

De voordelen van een marathon reis

Als je eerder marathon reizen hebt meegemaakt, dan weet je wat de voordelen van zo’n reis kunnen zijn. Een marathon reis betekent voor de ene loper gemak en voor de ander een steuntje in de rug van zijn of haar zelfvertrouwen. Een georganiseerde reis biedt je veel voordelen. Zo kun jij je focussen op jouw doel: de medaille in de wacht slepen.

  • Uitgekiend programma met ruimte voor voldoende ontspanning en inspanning
  • Uitstekende accommodaties en faciliteiten
  • Geen zorgen over transfers
  • Deskundige begeleiding op het gebied van sport, blessures, toerisme en praktische zaken
  • Uitstekende voorbereiding op de marathon en verkenning parcours
  • Ervaringen delen met gelijkgestemden, zowel vooraf als na de run
  • Combineren met city-trip of korte vakantie mogelijk
  • Maatwerk reis voor jouw groep mogelijk
  • Veilig op reis: aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Ontdek welke hardloopreizen ze voor je in de planning hebben! 

Marathons International Berlijn marathon

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?