Skip to content

Hardlopen & kracht training

Dit abonnement is uitermate geschikt wanneer je alles uit je trainingssituatie wilt halen. Train 2x per week in onze hardloopgroep en doe 1x per week mee met onze Runningcore training. Zo laat je niets aan het toeval over en blijf je super fit.

RUNNING MOVEMENTS

Hardlopen en kracht abonnement 

Opbouwen van 0 naar 5km

In onze beginnersgroep bouw je verantwoord op van 0 naar 5km. Onder begeleiding van een goede coach leer je op de juiste manier hardlopen.

Verantwoord hardlopen

In onze gevorderden loopgroep train je voor de afstand die jij wenst (5km tot marathon). Onder begeleiding van een goede coach leer je een slimmer trainen, technisch beter hardlopen, jezelf te verbeteren en je PR’s te verbreken. Wij hebben verschillende loopgroepen waaruit je kunt kiezen. 

Werk aan je core

Stabiliteit is super belangrijk tijdens het hardlopen om goed de klappen van de landing op te vangen. Met onze Running core werk je aan je corestability.

Verbeter je explosiviteit

Wij halen je uit je comfortzone met deze training werk je aan je explosiviteit en kracht. 

Ideaal voor herstel na blessure

Misschien heb je net een blessure gehad, of kamp je op dit moment met een blessure? Dat is enorm vervelend. Met deze training ben je sneller blessurevrij en werk je aan je herstel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op de juiste snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos en jij traint altijd op je eigen niveau!

Dynamische training met veel variatie

Een trainingsprikkel moet altijd vernieuwend zijn om uiteindelijk door te kunnen stijgen naar een hoger niveau. Deze training bevat veel verschillende leuke oefeningen!  

Ervaren coach

Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je nooit een nummer en willen wij je helpen je trainingssituatie te optimaliseren. Je krijgt persoonlijke aandacht en traint in een vertrouwde omgeving. 

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier kunt hardlopen.

Schrijf je in!

Training elke woensdag en vrijdag

Train 2x per week in onze hardloopgroep en doe 1x per week mee met onze Runningcore training.

Zo laat je niets aan het toeval over en blijf je super fit.

Locaties: Laan van Westenenk 4, 7336 AZ, Apeldoorn
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?