Skip to content

Marathons International

Wij zijn trots! Trots omdat wij mogen samenwerken met Marathons International. Onze samenwerking  kenmerkt zich door de hospitality en service die wij de lopers bieden. Marathons International verzorgt de hardloopreis tot in de puntjes, Running Movements de weg ernaar toe met een hardloopschema op maat. In de sport kun je alleen je doelen bereiken wanneer er synergie is! Samen sterk!

Marathons-logo-nieuw-1

Marathons International

Wanneer je kiest voor een trainingsschema bij Running Movements, train je vaak naar een doel toe. Voor de ene loper is dit beginnen met hardlopen en voor andere lopers is dit trainen voor bijvoorbeeld een hele of een halve marathon. Op je niet alleen te kunnen voorzien van een trainingsschema, maar je ook inspiratie te geven voor jouw nieuwe trainingsdoel, is Running Movements een partnership aangegaan met Marathons International.

Marathons International regelt meer dan alleen je startbewijs

Marathons International is expert in het organiseren van marathonreizen en doet dit al sinds 1979. In hun team werken mensen die zelf ervaren marathonlopers zijn met heel wat internationale kilometers in de benen. Door hun passie voor lopen, weten ze dat reizen met een sportieve missie avonturen zijn waar onverwachte wendingen voor verrassingen kunnen zorgen. Je hebt maanden voorbereiding achter de rug, dus alles moet goed geregeld zijn om je doel halen. Om je reis echt onvergetelijk te maken, laten ze niets aan het toeval over.

Wat houdt reizen met Marathons International in?

Door gezamenlijk te reizen naar een internationale marathon beleef je het hele avontuur samen. Een compleet verzorgde reis laat je focussen op jouw doel. Het boost jouw ervaring en die van je supporters. Wanneer je een reis boekt, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd startbewijs. Ze werken met betrouwbare partners en uitstekende hotels. Daarnaast zorgen ze voor een goede balans tussen een georganiseerd programma en momenten om zelf de stad te verkennen.

Marathons International New York marathon

De voordelen van een marathon reis

Als je eerder marathon reizen hebt meegemaakt, dan weet je wat de voordelen van zo’n reis kunnen zijn. Een marathon reis betekent voor de ene loper gemak en voor de ander een steuntje in de rug van zijn of haar zelfvertrouwen. Een georganiseerde reis biedt je veel voordelen. Zo kun jij je focussen op jouw doel: de medaille in de wacht slepen.

  • Uitgekiend programma met ruimte voor voldoende ontspanning en inspanning
  • Uitstekende accommodaties en faciliteiten
  • Geen zorgen over transfers
  • Deskundige begeleiding op het gebied van sport, blessures, toerisme en praktische zaken
  • Uitstekende voorbereiding op de marathon en verkenning parcours
  • Ervaringen delen met gelijkgestemden, zowel vooraf als na de run
  • Combineren met city-trip of korte vakantie mogelijk
  • Maatwerk reis voor jouw groep mogelijk
  • Veilig op reis: aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Ontdek welke hardloopreizen ze voor je in de planning hebben! 

Marathons International Berlijn marathon

Marathons International

YOU RUN WE CARE

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?