Skip to content

Samenwerkingspartners

Wij zijn trots! Trots omdat wij mogen samenwerken met fijne betrouwbare mensen. Onze samenwerkingspartners leveren kwaliteit en daarom zijn wij blij ze hier aan je te mogen presenteren. In de sport kun je alleen je doelen bereiken wanneer er synergie is! Samen sterk!

Saucony Benelux Run Your World

Saucony is een leider op het gebied van performance hardloopschoenen, accessoires en kleding.

Saucony en Running Movements werken al heel wat jaren samen om lopers van de beste hardloopschoenen te voorzien. 

Saucony blijft ernaar streven hun kennis van het menselijk lichaam eigen te maken. De producten worden zorgvuldig getest op superieure kwaliteit en duurzaamheid. Het uiteindelijke doel is om de beste hardloopervaring te bieden; of een loper nu voor het eerst gaat hardlopen of traint voor de snelste 5k, 10k, halve, hele of ultra marathon, of gewoon fit wilt blijven en blessures wil voorkomen. Probeer Saucony’s award-winning EVERUN. Dit is een doorbraak in technologie met geweldig energierendement waardoor je verder, sneller en met meer energie kunt hardlopen. EVERUN is nu bij verschillende modellen beschikbaar, van neutraal tot stabiel, op de weg of trail. Het is jouw wereld, jij bepaalt hoe je rent.

 

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat je lichaam je vertelt is een heel ander verhaal. Polar helpt je het effect van je training te volgen. Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting.

Polar biedt, voor elke sport en voor elk niveau, een uitgebreid assortiment aan gecombineerd met de nodige ondersteuning en advies. De Polar producten zijn geschikt voor de verbetering van sportprestaties van zowel atleten als recreatieve sporters, voor het ontwikkelen van een gezondere levensstijl en voor professionele ondersteuning bij revalidatie en gewichtscontrole.

Het streven om de beste te zijn, wordt gedeeld door ambitieuze en zeer getalenteerde professionals die momenteel nog net zo gedreven zijn in alles wat zij doen, net als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en beheert het een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

  • Een echte specialist met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen

  • Altijd een gegarandeerd startbewijs
  • Een ervarenteam met oog voor detail staat voor jullie klaar om te ontzorgen

  • Focus op persoonlijk contact en flexibiliteit
  • Overal op voorbereid: aangesloten bij het SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en T.O.U.R.S.
  • Speciale annuleringsverzekering met blessuredekking extra bij te boeken

Anton Schoonderbeek, eigenaar van Sportiva, woonachtig in Nijkerk is al vanaf jonge leeftijd actief beoefenaar van diverse sporten. Vooral aan hardlopen en fietsen heeft hij de afgelopen 35 jaar veel tijd besteed.

Zijn passie is om (startende) atleten te zien ‘groeien’ in het trainingstraject. Naar mooie hardloopprestaties op welke afstand dan ook, ieder op zijn of haar eigen niveau. Sportiva is er voor iedereen die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom om bij Sportiva in een hardloopgroep te komen trainen!

‘Samen het beste uit jezelf halen’ is het motto!

Uiteraard wordt er rekening gehouden met belastbaarheid, de beschikbare tijd en eventueel eerder geleverde prestaties. Na de eerste training is er wekelijks contact om de voortgang te evalueren. Met deze werkwijze is de kans op blessures minimaal en is succes naar jouw doel verzekerd!

Om de juiste doelen te kunnen stellen zijn persoonlijke trainingsschema’s onmisbaar voor iedere hardloper. Daarom werkt Sportiva samen met Running Movements om hardlopers op een zo goed mogelijke manier te begeleiden. 

Maar vooral genieten van de mooie sport hardlopen is belangrijk. Ik kan je helpen om met plezier je doel te halen!

Praktijk voor podotherapie Mouchart (aangesloten bij de NVvP (Nederlandse vereniging van podotherapeuten)) staat voor kwaliteit en zorg voor de patiënt. Het is ons doel om samen met u te werken aan een maximaal resultaat in het oplossen van uw klachten.

Met een jong en enthousiast team van zorgverleners en praktijkondersteuners, behandelen wij jaarlijks zo’n 6000 unieke patiënten. Wij beschikken over een aantal praktijklocaties in Arnhem en omstreken. Een compleet overzicht van de vestigingen en de adressen vind u hier. Onze praktijken bieden de volgende zorg;

 

– Podotherapie algemeen

– Podotherapie (top)sport

– Biomechanische analyses

– Manueletherapie

– Echografisch onderzoek/diagnostiek

– Pedicure (reuma en diabetes)

– Aanmeten zolen/ortheses/protheses

– Tapings en bandages

– Sportcompressiekousen

– Wondverzorging (Diabetici)

– Screening, preventie en advies

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?