Skip to content

PODCAST

Lidmaatschap pagina

Podcast beginnen met hardlopen

emma-simpson-mNGaaLeWEp0-unsplash

Beginnen met hardlopen

Beginnen met hardlopen is misschien wel het aller zwaarste van alles. Je moet geduld hebben om stapsgewijs je belastbaarheid op te bouwen, een gedegen schema is belangrijk maar er komt nog veel meer bij kijken. Luister in deze aflevering van de Verantwoord hardlopen podcast over hoe je het beste kunt beginnen met hardlopen.

Podcast trainen op hartslag

Polar-H9-1_Expires_Nov_2021

Trainen op hartslag

Trainen op hartslag is een term welke je heel vaak hoort binnen het hardlopen. Maar waarom is trainen op hartslag nou zo goed? Wat zijn de voordelen en nadelen van trainen op hartslag en hoe pak je het aan? In deze podcast vertellen wij je alles over trainen op hartslag.

Podcast hardlopen en kracht training

FIT_Ignite_Male-1_RGB_Expires_Sept_2021

Kracht training voor hardlopers

Hardlopers zijn niet echt kracht patsers maar kracht training en met name een sterke core is zeer essentieel om bijvoorbeeld niet geblesseerd te raken.

In deze podcast praten wij met kracht trainer Ilja Spaan van Fitte Vrienden, over het nut van kracht training bij hardlopers en wat de reden is om morgen hier al mee van start te gaan! 

Podcast de marathon

rotterdammarathon-1569584691

De Marathon

De marathon is voor vele lopers de magische afstand. In deze podcast vertellen we onze eigen ervaring over het lopen van een marathon maar ook hoe jij je het best kunt voorbereiden op een marathon. Luister lekker mee en laat je inspireren en informeren over het lopen van een marathon.