Skip to content

Running core training

Onze Running core training is een circuit training speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Tijdens deze 45 minuten training train je alle spiergroepen die belangrijk zijn om goed te kunnen hardlopen. Met een maximale groepsgrootte van 15 personen, krijg je altijd de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Deze training is ook zeer geschikt voor hardlopers die moeten revalideren of na blessure weer op een goed fitheidsniveau willen komen.  Ben je geen hardloper maar wil jij jezelf fit en vitaal trainen, dan is deze groep ook geschikt voor je!

RUNNING MOVEMENTS 

Werk aan je core

Stabiliteit is super belangrijk tijdens het hardlopen om goed de klappen van de landing op te vangen. Met onze Running core werk je aan je corestability.

Verbeter je explosiviteit

Wij halen je uit je comfortzone met deze training werk je aan je explosiviteit en kracht. 

Voorkom blessures

De juiste oefeningen om die bijdragen om blessures te voorkomen tijdens het hardlopen. Wij zorgen ervoor dat je blessures kunt voorkomen. 

Ideaal voor herstel na blessure

Misschien heb je net een blessure gehad, of kamp je op dit moment met een blessure? Dat is enorm vervelend. Met deze training ben je sneller blessurevrij en werk je aan je herstel.

Dynamische training met veel variatie

Een trainingsprikkel moet altijd vernieuwend zijn om uiteindelijk door te kunnen stijgen naar een hoger niveau. Deze training bevat veel verschillende leuke oefeningen!  

Ervaren coach

Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je nooit een nummer en willen wij je helpen je trainingssituatie te optimaliseren. Je krijgt persoonlijke aandacht en traint in een vertrouwde omgeving. 

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier kunt hardlopen.

Schrijf je in!

Training elke woensdag van 18.30 tot 19.15

  • Eerste week gratis 

  • Werk aan je corestability

  • Voorkom blessures

  • Ideaal voor herstel na blessure

  • Geschikt voor hardlopers die willen revalideren

Locaties: Laan van Westenenk 4, 7336 AZ, Apeldoorn
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?