Skip to content

HARDLOOPGROEPEN

In de hardloopgroepen van Running Movements leer je op een leuke en verantwoorde manier hardlopen. Onder begeleiding van een ervaren hardloopcoach en aan de hand van een goed hardloopschema leer jij alles wat met hardlopen te maken heeft. 

Wil je beginnen met hardlopen, dan kan een loopgroep de perfecte stok achter de deur zijn. Onze ervaren coaches helpen jou op weg en letten goed op je belastbaarheid om blessures te voorkomen. Zo loop je vaak binnen twaalf weken al een vijf kilometer!

Ook ervaren hardlopers zijn van harte welkom. Door samen met andere fanatieke hardlopers te trainen haal je het optimale uit je trainingen en bereik je nieuwe hoogtes. Door middel van loopscholing en trainen op hartslag breek je binnen de kortste keren je persoonlijke records. 

Kies hieronder jouw locatie en profiteer direct van twee weken gratis proeftrainen! 

Samen loop je beter

Vind jouw hardloopgroep.

Apeldoorn

Nunspeet

Deventer

GERT-JAN WASSINK & WALTER STOUTEN

Hardloopgroep 

Apeldoorn

Hardlooptraining in Apeldoorn

In Apeldoorn komt elke woensdag- en vrijdagavond tussen 19:30 en 21:00 een groeiende groep hardlopers samen om onder de bezielende begeleiding van Gert-Jan Wassink en Walter Stouten te werken aan het verbeteren van hun hardlooptechniek, snelheid en uithoudingsvermogen. En jij bent van harte welkom om mee te komen trainen!

Gert-Jan weet als topsporter als geen ander hoe je het optimale resultaat uit elke training kunt halen. Hij verwerkt zowel de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken als de bewezen technieken in elke training. Ook Walter is een echte professional in zijn vak. Als full-time verzorger van clinics aan zowel kinderen als volwassenen is hij dagelijks bezig met de hardloopsport. 

Kom jij uit de omgeving van Apeldoorn en wil je in een leuke en gezellige hardloopgroep het beste uit jezelf halen? Of wil je gewoon lekker sporten met anderen? Profiteer dan nu van twee gratis weken proeftrainen!

NATHAN KALLE

Hardloopgroep 

Nunspeet

Hardlopen in Nunspeet

Wist je dat er bij het tankstation van Argos Nunspeet twee keer per week een groep fanatieke hardlopers samen een schitterende training afwerkt? In de hardloopgroep van Nathan Kalle wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van hardloopprestaties. Misschien nog wel belangrijker: er wordt onder het genot van muziek hard gelachen!

Nathan heeft een achtergrond als ervaren hardloper uit de talentengroep van Running Movements. In die tijd heeft hij veel geleerd over techniek, hartslagtrainingen en hoe je als coach de training het beste kunt geven. Als docent weet Nathan hoe je de ‘lesstof’ op een plezierige en duidelijke manier over kunt brengen.

Woon jij in Nunspeet en omstreken en wil je samen met anderen hardlopen? Meld je dan aan voor de hardloopgroep in Nunspeet en profiteer van twee weken gratis trainen!

MICHIEL RIDDERBOS

Hardloopgroep 

Deventer

Samen hardlopen in Deventer

In de schitterende Hanzestad traint elke dinsdag een selecte groep hardlopers richting hun sportieve doelen. Tijdens het lopen worden ze begeleidt door Michiel Ridderbos, die tips en aanwijzingen geeft op het gebied van hardlooptechniek en ademhaling. Zo wordt bij onze hardloopgroep Deventer elke training een schot in de roos!

Michiel heeft een diepgaande interesse in het menselijk lichaam en de biomechanica die daarbij komt kijken. Met die kennis kan hij je alles vertellen over techniek en weet hij razendsnel een mogelijke oorzaak van pijntjes en blessures te benoemen. Elke vrijdag schaaft Michiel zijn kennis weer bij door testen af te nemen in het Running Movements RunLab.

Kom jij uit de omgeving van Deventer en Olst en wil jij in een kleinschalige en gezellige loopgroep trainen? Meld je dan aan voor Running Movements Deventer en geniet van twee weken gratis proeftrainen!

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?