Skip to content

Running Movements

HARDLOOPGROEPEN

Leer op een verantwoorde manier hardlopen in een van onze hardloopgroepen, onder begeleiding van een ervaren hardloop coach en een goed hardloopschema leer jij alles wat met hardlopen te maken heeft. 

De Running Movements hardloopgroepen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren loper. Kijk op deze pagina welke hardloopgroep bij je past en geef je op. 

Samen met je trainingsmaatjes werk je aan je hardlooptechniek zodat je blessures kunt voorkomen en efficiënter gaat hardlopen. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan slim en verstandig trainen zodat je alles uit je trainingssituatie kunt halen. 

HARDLOOPGROEPEN / TRAININGSLOCATIES

Train dichtbij huis in één van de Running Movements hardloopgroepen. Onze hardloopgroepen staan onder leiding van een ervaren en gecertificeerde hardloopcoach. In al onze hardloopgroepen wordt getraind volgens de Running Movements trainingsmethodiek welke staat voor verantwoord hardlopen. Leer slim en verstandig trainen, beginnen met hardlopen of ga je eigen ultieme hardloopuitdaging aan onder begeleiding van een goede hardloopcoach. Train in een leuke hardloopgroep samen met gelijkgestemden. Wij begeleiden hardlopers op onze eigen unieke wijze zodat je altijd traint naar wat je kan en je traint op je eigen niveau. Kijk hieronder welke hardloopgroep dichtbij huis is en voor je geschikt is. Wij bieden hardlooptraining aan in Apeldoorn, Nunspeet en Deventer.

Hardloopgroep Apeldoorn

Trainers Gert-Jan Wassink & Walter Stouten van hardloopgroep Apeldoorn trainen op de woensdag en de vrijdag avond.    

Deze hardloopgroep staat onder leiding van hardloopcoach en founder van Running Movements Gert-Jan Wassink en hardloopcoach Walter Stouten.    

Plezier in de hardloopsport staat in deze hardloopgroep voorop maar er is ook aandacht voor looptechniek en slim en verstandig trainen.  Met hun jaren lange (top)sport ervaring helpen Gert-Jan en Walter je naar je gewenste hardloopniveau.    

Woon jij in Apeldoorn dan is de Running Movements hardloopgroep Apeldoorn de geschikte hardloopgroep om te beginnen met hardlopen of je trainingssituatie te verbeteren.

Hardloopgroep Nunspeet

Deze hardloopgroep, gevestigd in Nunspeet, wordt geleid door hardloopcoach Nathan Kalle. Nathan verzorgt trainingen op de maandag- en woensdagavond.

Nathan is zelf een enthousiaste hardloper en traint al vele jaren bij Running Movements. Hij is een zeer gedreven en positieve coach, en vindt het geweldig om hardlopers te begeleiden bij het behalen van hun doelen.

Of je nu een beginnende hardloper bent die op de juiste manier wil leren hardlopen, of een gevorderde loper die meer uit zijn trainingssituatie wil halen, Nathan staat voor je klaar.

Naast hardloopcoach is Nathan ook docent, en hij weet als geen ander hoe hij de (hardloop)stof goed kan overbrengen. Als je in de omgeving van Nunspeet woont, is de Running Movements hardloopgroep Nunspeet echt iets voor jou!

Hardloopgroep Deventer

Trainer Michiel Ridderbos is een enthousiaste trainer die gek is op alles wat maar met hardlopen te maken heeft. Hij kan je met zijn kennis dan ook ondersteunen op veel verschillende hardloopgebieden. 

 

Zelf is hij ook een fanatieke hardloper met meer dan 20 jaar loopervaring en heeft hij zodoende al heel wat meegemaakt, ook op het gebied van blessures. Het is zijn grote passie om zijn kennis over te brengen aan andere hardlopers en iedereen te helpen met zijn of haar persoonlijke situatie. Bij hem thuis wordt door het hele gezin fanatiek gelopen en zijn 3 kinderen lopen hem ondertussen gemakkelijk voorbij.

 

Michiel heeft hardlooptechniek en krachttraining voor lopers hoog in het vaandel staan en daarin meerdere opleidingen gevolgd. Uiteraard helpt hij jou graag met zijn kennis om van jou een betere loper te maken!

 

De Running Movements hardloopgroep in Deventer traint op de dinsdagavond van 19:15 tot 20:15. 

 

Woon jij in de omgeving Deventer en wil jij door middel van een goed hardloopschema werken aan je looptechniek onder goede begeleiding en coaching? Geef je dan op voor de hardloopgroep in Deventer.

 

 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?