Skip to content

Hardloopschema voor beginners

Wil je graag beginnen met hardlopen onder professionele begeleiding, waarbij je trainingen nauwlettend worden gevolgd en het schema wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden deskundige begeleiding om op een verantwoorde manier te starten met hardlopen. Onze ervaren hardlooptrainers en coaches staan klaar om je te ondersteunen op jouw hardloopreis.

Schema zonder begeleiding?

Liever een schema zonder begeleiding? Voor slechts € 19,95 krijg je toegang tot een uitgebreid schema dat je begeleidt bij het ontwikkelen van je hardloopvaardigheden en het bereiken van je doelen.

RUNNING MOVEMENTS HARDLOOPSCHEMA VOOR BEGINNERS

Persoonlijk opbouwschema

Je krijgt van ons een digitaal hardloopschema via Polar of TrainingPeaks. Dit schema is afgesteld op jouw niveau en doelen. Zo voorkomen we blessures en overtraindheid en wordt elke training een schot in de roos!

Altijd feedback

Via ons digitale coachingsplatform TrainingPeaks krijg je meerdere keren per week feedback van onze ervaren coaches. Zij passen waar nodig het schema verder aan en geven tips en tricks om nog beter te gaan lopen.

Trainen op het juiste niveau

We trainen bij Running Movements op basis van hartslag- en tempozones, die speciaal op jouw niveau zijn afgesteld. Met behulp van onze gratis thuistest bepalen we jouw zones en richten we je schema in. 

Doelgericht trainen

We zorgen ervoor dat je schema geleidelijk wordt opgebouwd, waardoor je eerst kunt wennen aan de nieuwe inspanningen. Je wordt steeds dus belastbaarder, waardoor je je sportieve doelstellingen kunt behalen!

Trainingsschema voor beginners

Het abonnement “Beginnen met Hardlopen” van Running Movements is speciaal ontworpen voor hardlopers die willen starten onder begeleiding van een ervaren hardloopcoach. Ons hardloopschema helpt je om op een slimme en verantwoorde manier te trainen, zodat je het hardlopen op een goede manier kunt opbouwen.

Wat onze beginnersbegeleiding uniek maakt, is de persoonlijke aandacht die we bieden. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je met plezier kunt beginnen met hardlopen. Daarom stellen we een hardloopschema op maat voor je op, zodat je op de dagen kunt trainen die voor jou het beste uitkomen. We raden aan om minimaal twee keer per week te gaan hardlopen, omdat we geloven dat dit een verstandige manier is om het hardlopen geleidelijk op te bouwen.

Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je je persoonlijke hardloopschema via ons online platform. Gedurende het traject kan het schema worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen. Dit is de kracht van onze begeleiding: we bieden service op maat en persoonlijke aandacht! Je volgt het hardloopschema aan de hand van je persoonlijke trainingszones, waarvoor we je hartslag- en snelheidszones berekenen met behulp van onze gratis thuistest.

De indeling in persoonlijke trainingszones helpt je om het beginnersschema goed gedoseerd te volgen, omdat dit vaak een struikelblok is voor veel beginnende hardlopers. Veel mensen rennen te hard en bouwen te snel op, zonder feedback van een coach die tips en advies kan geven tijdens de trainingssessies.

Het opbouwschema wordt gecommuniceerd via het Polar Coach-platform als je een Polar-wearable gebruikt, of via TrainingPeaks als je een ander apparaat gebruikt, zoals Garmin, Suunto, enzovoort.

Deze werkwijze stelt ons in staat om je hardlooptrainingen nauwkeurig te analyseren, zodat we de juiste balans tussen inspanning en rust kunnen bewaken. De kracht van deze aanpak is dat we snel kunnen schakelen binnen je trainingsprogramma, waardoor blessures kunnen worden voorkomen en je gerichter kunt trainen.

WERKWIJZE RUNNING MOVEMENTS

LEES HIER MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?