Skip to content

Running Movements Kidsrunning

Wat ons betreft is er niks leuker dan samen hardlopen! Lekker op maandag en donderdag naar de atletiekbaan voor een gezellige hardlooptraining, samen met andere fanatieke jongens en meiden tussen de 10 en 14 jaar. Onder begeleiding van onze ervaren coaches leer je al snel hoe je beter kunt hardlopen. Om je te helpen een betere hardloper te worden, focussen we veel op het verbeteren van je hardlooptechniek. Dat is niet alleen heel leuk, je wordt er ook nog eens een flink stuk sneller van!

De Running Movements Kidsrunning hardloopgroep is voor iedereen die sneller wil gaan hardlopen. Als je bijvoorbeeld op hockey, voetbal of tennis zit, is het heel slim om één keer per week met ons mee te komen trainen. Je staat dan namelijk fitter op het veld en bent sneller bij de bal. Wil je bij ons komen hardlopen, omdat je hardlopen en rennen gewoon heel leuk vindt? Ook dan zien we je graag!

Professionele begeleiding

Wist je dat jouw leeftijd het beste moment is om aan de slag te gaan met het aanleren van nieuwe technieken? We noemen dit ook wel de ‘window of opportunity’. Op jouw leeftijd leer je namelijk heel snel en makkelijk nieuwe motorische vaardigheden. Hier heb je de rest van je leven profijt van, omdat je bijvoorbeeld minder snel geblesseerd raakt.

Het is wel belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt tijdens de trainingen, zodat je sneller vooruit gaat en de techniek op de goede manier aangeleerd krijgt. Daar hebben we Wendy Detert voor, onze zeer ervaren coördinator. Ze heeft jarenlang training gegeven op zowel Papendal als bij de topsportgroep in Apeldoorn en weet daardoor exact hoe ze jou optimaal kan begeleiden. Dit doet ze samen met een professioneel team van hardlooptrainers. 

Hardloopskills verbeteren

De Running Movements kidsrunning hardloopgroep is voor iedereen die zijn of haar hardloopskills wil verbeteren. Je hoeft dus echt geen topsporter te zijn om mee te trainen. Het enige dat we van jou verwachten is dat je met veel plezier en enthousiasme komt hardlopen. En om te zorgen dat onze groep goed bij je past, train je de eerste twee weken volledig gratis en vrijblijvend mee. Zien we jou binnenkort op de atletiekbaan? Meld je dan aan!

Ontwerp zonder titel - 2023-11-17T095053.643

Praktische informatie

De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van AV’34 Apeldoorn

Het adres is Sportpark Orderbos 19, 7313 HN Apeldoorn

Trainingstijden

Maandag – 18:00 tot 19:30

Donderdag – 16:30 tot 18:00

Wat neem je mee?

  • Een bidon met water of eventueel sportdrank
  • Sportschoenen of hardloopschoenen
  • Sportkleding die past bij het seizoen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?