Skip to content

Hardloopschema marathon

De marathon, een magische afstand! Het lopen van een marathon is een prachtige ervaring, maar ook de weg naar die mijlpaal toe is buitengewoon mooi. Bij Running Movements begrijpen we als geen ander hoe het is om een marathon te lopen. Onze hardloopcoach, Gert-Jan Wassink, heeft meerdere marathons op zijn naam staan en put uit zijn eigen ervaring om jou optimaal voor te bereiden. Met zijn begeleiding sta jij goed voorbereid aan de start.

Schema zonder begeleiding?

Liever een schema zonder begeleiding? Voor slechts € 19,95 krijg je toegang tot een uitgebreid schema dat je begeleidt bij het ontwikkelen van je hardloopvaardigheden en het bereiken van je doelen.

RUNNING MOVEMENTS TRAININGSSCHEMA MARATHON

Persoonlijk opbouwschema

Je krijgt van ons een digitaal hardloopschema via Polar of TrainingPeaks. Dit schema is afgesteld op jouw niveau en doelen. Zo voorkomen we blessures en overtraindheid en wordt elke training een schot in de roos!

Altijd feedback

Via ons digitale coachingsplatform TrainingPeaks krijg je meerdere keren per week feedback van onze ervaren coaches. Zij passen waar nodig het schema verder aan en geven tips en tricks om nog beter te gaan lopen.

Trainen op het juiste niveau

We trainen bij Running Movements op basis van hartslag- en tempozones, die speciaal op jouw niveau zijn afgesteld. Met behulp van onze gratis thuistest bepalen we jouw zones en richten we je schema in. 

Doelgericht trainen

We zorgen ervoor dat je schema geleidelijk wordt opgebouwd, waardoor je eerst kunt wennen aan de nieuwe inspanningen. Je wordt steeds dus belastbaarder, waardoor je je sportieve doelstellingen kunt behalen!

Trainen voor een marathon

Het lopen van een marathon is een magische ervaring. De uren die je hebt geïnvesteerd in je voorbereiding hebben ervoor gezorgd dat je al een prachtige ontwikkeling hebt doorgemaakt voordat je überhaupt aan de start verschijnt. Met spanning en kippenvel op je benen wacht je op het startschot, waarna het marathonavontuur kan beginnen.

Ons hardloopschema voor de marathon is speciaal ontwikkeld voor hardlopers die al in staat zijn om een halve marathon te voltooien. Het schema helpt je om op een slimme en verstandige manier te trainen, zodat je het maximale uit je hardlooptrainingen kunt halen. Of je nu de marathon gewoon wilt uitlopen of een specifieke tijd wilt behalen, wij staan klaar om je daarbij te ondersteunen. Bij Running Movements train je altijd onder begeleiding van een ervaren hardloopcoach.

Wat onze hardloopbegeleiding uniek maakt, is de persoonlijke aandacht die we bieden. We streven ernaar dat je met plezier je doelstellingen kunt bereiken. Onze methodiek is flexibel, wat betekent dat we altijd een schema op maat zullen aanbieden dat aansluit bij jouw behoeften.

Je ontvangt je persoonlijke hardloopschema via ons online platform. Indien nodig kan het schema tussentijds worden aangepast. Dat is de kracht van onze begeleiding: service op maat en persoonlijke aandacht. Je volgt het hardloopschema aan de hand van je persoonlijke trainingszones. Deze zones kunnen worden bepaald door middel van onze gratis thuistest, of je kunt ervoor kiezen om deze in ons analyse laboratorium in Apeldoorn te laten meten (tegen een meerprijs).

Als je jezelf optimaal wilt voorbereiden, bieden we ook de mogelijkheid voor tussentijdse metingen om je trainingssituatie voortdurend te optimaliseren. Daarnaast kun je advies krijgen van onze voedingscoach over welke voeding je moet nemen om goed te herstellen en voldoende energie te hebben tijdens je marathon.

De persoonlijke zone-indeling helpt je om het hardloopschema goed gedoseerd te volgen en zeer gericht te trainen. Het hardloopschema wordt gecommuniceerd via het Polar Coach-platform als je een Polar-wearable gebruikt, of via TrainingPeaks als je een ander apparaat gebruikt, zoals Garmin, Suunto, enzovoort.

Deze werkwijze stelt ons in staat om je hardlooptrainingen perfect te analyseren, zodat we de juiste balans tussen inspanning en rust kunnen behouden. De kracht van deze aanpak is dat we snel kunnen schakelen binnen je trainingssituatie om blessures te voorkomen en gerichter te kunnen trainen.

WERKWIJZE RUNNING MOVEMENTS

LEES HIER MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?