Skip to content

Trainingsgroepen

Leer op een verantwoorde manier hardlopen in een van onze loopgroepen, onder begeleiding van een ervaren coach en een goed hardloopschema. Kies uit Apeldoorn, Nunspeet en Deventer.

Naast de hardloopgroepen biedt Running Movements ook hardloopclinics voor jouw bedrijf of vereniging. Ook staan wij bekend om de talentbegeleiding i.s.m. Loopland Gelderland. Ben jij een talentvolle loper uit de regio Midden of Oost en wil je in een diverse groep van andere getalenteerde lopers het beste uit jezelf halen? Kom dan trainen in de Running Movements Talentgroep in Apeldoorn.

Ontdek op deze pagina wat we nog meer te bieden hebben.

Het beste uit jezelf halen

Talentbegeleiding

Samen hardlopen in onze loopgroepen

Hardloopgroepen

Één op één coaching

Personal training

RUNNING MOVEMENTS 

Opbouwen van 0 naar 5km

In onze beginnersgroep bouw je verantwoord op van 0 naar 5km. Onder begeleiding van een goede coach leer je op de juiste manier hardlopen.

Verantwoord hardlopen

In onze gevorderden loopgroep train je voor de afstand die jij wenst (5km tot marathon). Onder begeleiding van een goede coach leer je een slimmer trainen, technisch beter hardlopen, jezelf te verbeteren en je PR’s te verbreken. Wij hebben verschillende loopgroepen waaruit je kunt kiezen. 

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op de juiste snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos en jij traint altijd op je eigen niveau!

Werk aan je core

Stabiliteit is super belangrijk tijdens het hardlopen om goed de klappen van de landing op te vangen. Met onze Running core werk je aan je corestability.

Verbeter je explosiviteit

Wij halen je uit je comfortzone met deze training werk je aan je explosiviteit en kracht. 

Ervaren coach

Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je nooit een nummer en willen wij je helpen je trainingssituatie te optimaliseren. Je krijgt persoonlijke aandacht en traint in een vertrouwde omgeving. 

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier kunt hardlopen.

Voorkom blessures

De juiste oefeningen om die bijdragen om blessures te voorkomen tijdens het hardlopen. Wij zorgen ervoor dat je blessures kunt voorkomen. 

Ideaal voor herstel na blessure

Misschien heb je net een blessure gehad, of kamp je op dit moment met een blessure? Dat is enorm vervelend. Met deze training ben je sneller blessurevrij en werk je aan je herstel.

Business running

Ga de uitdaging aan met je collega’s en train op een verantwoorde manier met topcoach Gert-Jan Wassink. Wij zorgen ervoor dat je met onze vitaliteitstraining productief en energiek op de werkvloer verschijnt. 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?