Skip to content

Trainingskamp Algarve

Tijdens de reis verblijf je in een sporthotel waar professionele atleten jaloers op zouden worden! Het hotel heeft een eigen atletiekbaan, uitgebreide fitness faciliteiten en is dicht bij het strand en natuurgebied gelegen. Er kan dus eindeloos worden gevarieerd met trainingen. Ook is rust en goed eten ontzettend belangrijk voor je herstel – Portugal draagt daar zeker aan bij!

Deze reis is geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers die hun hardloopprestaties willen verbeteren. De trainingen die worden verzorgd kunnen namelijk worden aangepast naar jouw eigen niveau. Het is een ideale week als voorbereiding voor een voorjaarsmarathon, maar ook als je geen wedstrijd in het vooruitzicht hebt kun je veel uit dit trainingskamp halen. Run like a pro!

Train like a pro!

In samenwerking met Marathons International organiseert Running Movements een trainingskamp in de Algarve. Tijdens deze reis kun je ervaren hoe het is om te trainen en te leven als een professionele atleet. Je wordt omringt met gemotiveerde en gelijkgestemde hardlopers met één doel; de fitste versie van zichzelf worden.

Trainingskamp

Bekijk het programma van het ‘Trainingskamp’ arrangement en vind overige informatie op de Marathons International website. 
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?