Skip to content

Voedingsanalyse

Gezonde goede voeding houd je fit en vitaal. Onze voedingsbegeleiding is erop gericht jou de tips en tools aan te reiken die je nodig hebt om je persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Bijvoorbeeld voor gewicht reducering, voeding voor tijdens of na het sporten, diëten. Wij zijn er van bewust dat voeding een zeer bepalende en belangrijke factor is tijdens het sporten. Daarom bieden wij deskundige en professionele begeleiding aan van hoge kwaliteit. 

Voedingsanalyse €109,99

Bij de voedingscoach van Running Movements kun je terecht voor al je vragen over voeding. Zo kan de voedingscoach je helpen met gewicht verliezen, het ontwikkelen van een gezond leef- en beweegpatroon of het optimaal afstellen van voeding op jouw trainings- en wedstrijdschema. We bieden drie pakketten verschillend van een eenmalig consult met voedingsadvies tot een voedingsprogramma van twaalf weken dat naadloos aansluit op jouw dagelijks leven en sportactiviteiten. 

  • Consult met de voedingscoach (60min)
  • Voedingsanalyse

In een eenmalig consult van 60 minuten bespreek je met de voedingscoach jouw doelen op het gebied van voeding. De voedingscoach doet een gedetailleerde analyse van jouw huidige voedingspatroon en kijkt hoe je dit zo kan aanpassen dat het optimaal aansluit bij jouw dagelijks leven en de sportactiviteiten die daarbij horen. Na dit consult weet je precies hoe je je voedingspatroon op de juiste wijze kan vormgeven.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?