Skip to content

Voedingscoach Running Movements

Zoek jij een voedingscoach die je kan helpen met afvallen? Of wil jij meer weten over hardlopen en voeding om bijvoorbeeld je persoonlijke trainingssituatie te verbeteren? Dan is onze voedingsbegeleiding door onze voedingscoach zeer geschikt voor je.  Er zijn veel mensen die hardlopen met overgewicht of overgewicht hebben en het lastig vinden om een gezond voedingspatroon aan te houden. Daarnaast weten veel mensen niet hoe zij slim en verstandig sporten kunnen combineren met afvallen. Hardlopen en afvallen of sporten en afvallen gaat namelijk super goed samen wanneer je dit op juiste en verantwoorde manier doet. Lees op deze pagina meer over onze voedingscoach en lees hier meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

VOEDINGSCOACH

Persoonlijk voedingsschema

Het voedingsschema is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via onze voedingscoach app.

Altijd feedback

Persoonlijke feedback van je coach waarmee je voedingsschema in de gaten wordt gehouden en je gecoacht wordt op je verbeterpunten bij ons krijg je altijd persoonlijke feedback.

Intake

Met onze (digitale) intake weten wij wat jij nodig hebt om je doel te kunnen behalen. 

Voedingsschema op maat

Het voedingsschema met bijbehorende begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Voedingsapp

Maak gratis gebruik van onze voedingsapp om op die manier samen tot een doel, een plan en de uitwerking te komen.

Evaringsdeskundige

Omdat wij uit eigen ervaring weten dat het enorm van belang is om op het gebied van voeding en of afvallen persoonlijk begeleid te worden bieden wij wekelijks persoonlijk contact. 

Voedingscoach Debby en onze werkwijze

Omdat wij uit eigen ervaring weten dat het enorm van belang is om persoonlijk begeleid te worden op het gebied van hardlopen en afvallen of afvallen en sporten bieden wij voedingsbegeleiding met coaching aan. Daarbij zullen wij actief naar je luisteren, werken aan je mindset en (wellicht) oude dieetgewoontes doorbreken. Op die manier gaan we samen proberen je eigen gedachten over eten te begrijpen. Daar begint je nieuwe levensstijl!
 
Vandaaruit gaan we samen kijken wat je wilt veranderen en wie je graag wilt zijn. Onze voedingsbegeleiding kenmerkt zich door de praktische insteek. Met onze persoonlijke begeleiding proberen wij hier optimaal vorm aan te geven. We starten met een online intakegesprek van +/- 20 minuten, daarna kun jij gratis gebruik maken van de voedingsapp VYTAL (bekijk hieronder de video over onze app) om op die manier samen tot een doel, een plan en de uitwerking daarvan te komen. Wekelijks hebben wij intensief contact via de chat en bij behoefte kan geregeld online contact of gebeld worden. 
 
Na aanmelding voor onze voedingsbegeleiding neemt onze voedingscoach Debby contact met je op. Debby’s ambitie of zoals wij zeggen coach Debb’s ambitie is als gewichtsconsulente om mensen het gevoel te laten ervaren dat je oude gewoontes kunt doorbreken door samen aan de slag te gaan. Stapje voor stapje, op de manier die bij jou en jouw lichaam past. De focus ligt hierbij niet alleen op je gewicht. We gaan voor het verbeteren van je relatie met eten. Dit resulteert in een eetpatroon dat bij je past, waardoor het geen kwestie meer is van ‘volhouden’, maar het een nieuwe levensstijl geworden is.
 
Het belang van ultiem te (leren) genieten en kunnen stoppen wanneer je beseft dat het genoeg is. Coach Debb heeft veel kennis opgedaan op het gebied van voedingsleer. Door haar eigen ervaringen voelt zij zich fysiek sterk, fit en gezond(er). Balans in het leven weten te creëren (en in een fijne flow zitten) is waar het omdraait.  Genieten van het leven met lekker, verantwoord eten en een borrel op z’n tijd?! Dit kun jij ook!

Onze app en onze werkwijze.

Bekijk hier de video van coach Debby over onze voedingsbegeleiding.

Voedingscoach Debby (Debb > Drink Eet Beweeg Bewust)

Wat leuk dat je dit leest! Mijn naam is Debby Westerveld en ik ben woonachtig in Oldenzaal. Ik werk als groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs. Dit doe ik al jaren met veel plezier. Daarnaast heb ik de master Begeleiden gevolgd. Anderen coachen en motiveren doe ik graag. In het onderwijs natuurlijk, maar sinds kort ook daarbuiten. Ik ben een enorme liefhebber van hardlopen. In juli 2019 heb ik mijn debuut marathon gelopen in Münster. Wat een mooie ervaring was dit!

Een aantal maanden na de geboorte van onze dochter (juli 2020) wilde ik plannen maken voor een tweede marathon, maar dat viel tegen. Het lopen ging moeizamer en ik zat niet lekker in mijn vel. Eind december 2020 was ik klaar met dit gevoel en ben ik door middel van een coach gaan werken aan mijzelf. Zonder moeilijke recepten of een dieet heb ik geleerd om zelf mijn keuzes te durven maken. Ik heb gemerkt dat het juist heel tof kan zijn om in de keuken te staan. Ondertussen heb ik allerlei makkelijke recepten paraat die je in een handomdraai op tafel kunt zetten. Er is veel (meer) mogelijk dan ik ooit had gedacht!

Sinds het moment dat ik oude gewoontes heb weten te doorbreken en mezelf nieuwe gewoontes heb weten aan te leren, heb ik ervaren wat balans is. Daarnaast heb ik kennis over voedingsleer opgedaan. Ik voel me sinds deze periode fysiek sterk, fit en gezond(er). De tweede marathon heb ik in oktober 2021 kunnen lopen en dat was geweldig. Balans in je leven weten te creëren (en in een fijne flow zitten) is daar waar het om draait. Genieten van het leven met lekker, verantwoord eten en een borrel op z’n tijd?! Dit kun jij ook!

Mijn ambitie als gewichtsconsulente  is om mensen dit gevoel ook te laten ervaren door samen aan de slag te gaan. Stapje voor stapje, op de manier die bij jou en jouw lichaam past. De focus ligt hierbij niet alleen op je gewicht. We gaan voor het verbeteren van je relatie met eten. Dit resulteert in een eetpatroon dat bij je past, waardoor het geen kwestie meer is van ‘volhouden’, maar het een nieuwe levensstijl geworden is. Het belang van ultiem te (leren) genieten en kunnen stoppen wanneer je beseft dat het genoeg is.

In mijn begeleiding wil ik je laten inzien dat het begint bij het veranderen van je gedachten. Actief naar jezelf luisteren, werken aan je mindset en (wellicht) oude dieetgewoontes doorbreken. Op die manier gaan we samen proberen je eigen gedachten over eten te begrijpen. Daar begint je nieuwe levensstijl! Vandaaruit gaan we samen kijken wat je wilt veranderen en wie je graag wilt zijn.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?