Skip to content

Voedingscoach en hardlopen

Zoek jij een voedingscoach die je kan helpen met hardlopen en afvallen? Of wil jij meer weten over hardlopen en voeding om bijvoorbeeld je persoonlijke trainingssituatie te verbeteren? Dan is onze voedingsbegeleiding door onze voedingscoach zeer geschikt voor je.  Er zijn veel mensen die hardlopen met overgewicht en het lastig vinden om een gezond voedingspatroon aan te houden. Daarnaast weten veel mensen niet hoe zij slim en verstandig moeten trainen en dit kunnen combineren met afvallen. Hardlopen en afvallen of sporten en afvallen gaat namelijk super goed samen wanneer je dit op juiste en verantwoorde manier doet. Lees op deze pagina meer over onze voedingscoach en lees hier meer over wat wij voor je kunnen beteken.  

VOEDINGSCOACH & HARDLOOPTRAINING

Bij Running Movements bieden wij twee soorten voedingscoaching met begeleiding aan. 

Je kunt bij ons voedingscoaching zonder een hardloopschema en inclusief hardloopschema bestellen!

Lees hieronder wat wij voor je kunnen betekenen. 

Persoonlijk voedingscoach- & hardloop schema

Het voedingsschema en hardloopschema zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Digitaal via onze voeding- of trainingsapp.

Altijd feedback

Meerdere malen per week persoonlijke feedback van je coaches waarmee je voedingsschema en hardloopschema in de gaten wordt gehouden en je gecoacht wordt op je verbeterpunten bij ons krijg je altijd persoonlijke feedback.

Intake

Met onze (digitale) intake weten wij wat jij nodig hebt om je doel te kunnen behalen. 

Voedingsschema op maat

Het voedingsschema met bijbehorende begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Voedingsapp

Maak gratis gebruik van onze voedingsapp om op die manier samen tot een doel, een plan en de uitwerking te komen.

Doelgericht trainen

Net als je voedingsschema is je hardloopschema afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos.

Evaringsdeskundige

Omdat wij uit eigen ervaring weten dat het enorm van belang is om op het gebied van voeding en of afvallen persoonlijk begeleid te worden bieden wij wekelijks persoonlijk contact. 

Trainingen voorgeprogrammeerd

Onze schema’s kun je ten alle tijden inzien via de app maar ook synchroniseren met je horloge. Je horloge begeleid je dan door de training heen en zo wordt elke training een schot in de roos!

Gratis thuistest

Met onze gratis thuistest verzamelen wij de gegevens die nodig zijn om je zone indeling te kunnen maken voor het hardloopschema. Zo kun je trainen in jouw specifieke zones. Dit helpt bijvoorbeeld om zeer specifieke te trainen om af te vallen. 

Voedingscoach en begeleiding "Wat je doel ook is, je kunt het bereiken als je bereid bent om eraan te werken!"

Voedingsbegeleiding SILVER

* Duur 12 weken

* Persoonlijk voedingsschema

* Online feedback

* Interactie coach

* Voedingsschema in de app

€49,99 per 4 weken

 

Voedingsbegeleiding GOLD

* Duur 26 weken

* Persoonlijk voedingsschema

* Online feedback

* Interactie coach

* Voedingsschema in de app

* Intensiever traject dan Silver

* Beter resultaat dan Silver

 
€39,99 per 4 weken
 

Voedingsbegeleiding PLATINUM

* Duur 52 weken

* Persoonlijk voedingsschema

* Online feedback

* Interactie coach

* Voedingsschema in de app

* Intensiever traject dan Gold

* Beter resultaat dan Gold

€29,99 per 4 weken


Voedingscoach & hardloopschema

* Duur 12 weken

* Persoonlijk voeding- hardloopschema

* Online feedback

* Feedback na elke training

* Interactie coach

* Voedingsschema in de app

* Schema digitaal


€93,99 per 4 weken

 

Voedingscoach & hardloopschema

* Duur 26 weken

* Persoonlijk voeding- hardloopschema

* Online feedback

* Feedback na elke training

* Interactie coach

* Voedingsschema in de app

* Hardloopschema digitaal

* Betere periodisering dan silver

* Gratis t-shirt


€77,99 per 4 weken

 

Voedingscoach & hardloopschema

* Duur 52 weken

* Persoonlijk voeding- hardloopschema

* Online feedback

* Feedback na elke training

* Interactie coach

* Voedingsschema in de app

* Hardloopschema digitaal

* Perfecte periodisering

* Gratis t-shirt

* Waardebon €25,-

€66,99 per 4 weken

 

Voedingscoach Debby en onze werkwijze

Omdat wij uit eigen ervaring weten dat het enorm van belang is om persoonlijk begeleid te worden op het gebied van hardlopen en afvallen of afvallen en sporten bieden wij voedingsbegeleiding met coaching aan. Daarbij zullen wij actief naar je luisteren, werken aan je mindset en (wellicht) oude dieetgewoontes doorbreken. Op die manier gaan we samen proberen je eigen gedachten over eten te begrijpen. Daar begint je nieuwe levensstijl!
 
Vandaaruit gaan we samen kijken wat je wilt veranderen en wie je graag wilt zijn. Onze voedingsbegeleiding kenmerkt zich door de praktische insteek. Met onze persoonlijke begeleiding proberen wij hier optimaal vorm aan te geven. We starten met een online intakegesprek van +/- 20 minuten, daarna kun jij gratis gebruik maken van de voedingsapp VYTAL (bekijk hieronder de video over onze app) om op die manier samen tot een doel, een plan en de uitwerking daarvan te komen. Wekelijks hebben wij intensief contact via de chat en bij behoefte kan geregeld online contact of gebeld worden. 
 
Na aanmelding voor onze voedingsbegeleiding neemt onze voedingscoach Debby contact met je op. Debby’s ambitie of zoals wij zeggen coach Debb’s ambitie is als gewichtsconsulente om mensen het gevoel te laten ervaren dat je oude gewoontes kunt doorbreken door samen aan de slag te gaan. Stapje voor stapje, op de manier die bij jou en jouw lichaam past. De focus ligt hierbij niet alleen op je gewicht. We gaan voor het verbeteren van je relatie met eten. Dit resulteert in een eetpatroon dat bij je past, waardoor het geen kwestie meer is van ‘volhouden’, maar het een nieuwe levensstijl geworden is.
 
Het belang van ultiem te (leren) genieten en kunnen stoppen wanneer je beseft dat het genoeg is. Coach Debb heeft veel kennis opgedaan op het gebied van voedingsleer. Door haar eigen ervaringen voelt zij zich fysiek sterk, fit en gezond(er). Balans in het leven weten te creëren (en in een fijne flow zitten) is waar het omdraait.  Genieten van het leven met lekker, verantwoord eten en een borrel op z’n tijd?! Dit kun jij ook!

Onze app en onze werkwijze.

Bekijk hier de video van coach Debby over onze voedingsbegeleiding.

Voedingscoach Debby (Debb > Drink Eet Beweeg Bewust)

Wat leuk dat je dit leest! Mijn naam is Debby Westerveld en ik ben woonachtig in Oldenzaal. Ik werk als groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs. Dit doe ik al jaren met veel plezier. Daarnaast heb ik de master Begeleiden gevolgd. Anderen coachen en motiveren doe ik graag. In het onderwijs natuurlijk, maar sinds kort ook daarbuiten. Ik ben een enorme liefhebber van hardlopen. In juli 2019 heb ik mijn debuut marathon gelopen in Münster. Wat een mooie ervaring was dit!

Een aantal maanden na de geboorte van onze dochter (juli 2020) wilde ik plannen maken voor een tweede marathon, maar dat viel tegen. Het lopen ging moeizamer en ik zat niet lekker in mijn vel. Eind december 2020 was ik klaar met dit gevoel en ben ik door middel van een coach gaan werken aan mijzelf. Zonder moeilijke recepten of een dieet heb ik geleerd om zelf mijn keuzes te durven maken. Ik heb gemerkt dat het juist heel tof kan zijn om in de keuken te staan. Ondertussen heb ik allerlei makkelijke recepten paraat die je in een handomdraai op tafel kunt zetten. Er is veel (meer) mogelijk dan ik ooit had gedacht!

Sinds het moment dat ik oude gewoontes heb weten te doorbreken en mezelf nieuwe gewoontes heb weten aan te leren, heb ik ervaren wat balans is. Daarnaast heb ik kennis over voedingsleer opgedaan. Ik voel me sinds deze periode fysiek sterk, fit en gezond(er). De tweede marathon heb ik in oktober 2021 kunnen lopen en dat was geweldig. Balans in je leven weten te creëren (en in een fijne flow zitten) is daar waar het om draait. Genieten van het leven met lekker, verantwoord eten en een borrel op z’n tijd?! Dit kun jij ook!

Mijn ambitie als gewichtsconsulente  is om mensen dit gevoel ook te laten ervaren door samen aan de slag te gaan. Stapje voor stapje, op de manier die bij jou en jouw lichaam past. De focus ligt hierbij niet alleen op je gewicht. We gaan voor het verbeteren van je relatie met eten. Dit resulteert in een eetpatroon dat bij je past, waardoor het geen kwestie meer is van ‘volhouden’, maar het een nieuwe levensstijl geworden is. Het belang van ultiem te (leren) genieten en kunnen stoppen wanneer je beseft dat het genoeg is.

In mijn begeleiding wil ik je laten inzien dat het begint bij het veranderen van je gedachten. Actief naar jezelf luisteren, werken aan je mindset en (wellicht) oude dieetgewoontes doorbreken. Op die manier gaan we samen proberen je eigen gedachten over eten te begrijpen. Daar begint je nieuwe levensstijl! Vandaaruit gaan we samen kijken wat je wilt veranderen en wie je graag wilt zijn.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo waarbij kan ik je helpen?